to mennesker ser opp på nordlyset som danser på himmelen
to mennesker ser opp på nordlyset som danser på himmelen
et nordlys som går parallelt på himmelen over havet mot land
kraftig nordlys som danser på himmelen
en kvinne som har hendene oppe og ser opp mot nordlyset på himmelen
minivan til green gold of norway som står med kaia
vakkert og grønt nordlys svever over himmelen og naturen
francisco som sitter i fjæra med nordlyset i bakgrunnen
sterkt nordlys på himmelen over fjell og havet
Privat Nordlysjakt med minivan

Privat Nordlysjakt med minivan

Green Gold of Norway

Denne turen utføres av Green Gold of Norway. Kjør langs vakre fjorder, fjell og innsjøer på en profesjonell og vennlig jakt etter det unnvikende nordlyset. Kos deg med å ha din private minibuss bare for deg og partneren, familien eller vennene dine.
Lær hvordan du tar Aurora-bilder, og (om vær og geomagnetisk energi tillater det) fang den magiske Aurora i tankene, sjelen og kameraet ditt.

En natt kan utflukten ta deg til den finske grensen, mens en annen kveld vil prognosen vise klar himmel på fjordene vest for Tromsø, du blir kjørt dit der sjansene for klar himmel er størst. Rundt Tromsø på 69,43 bredde grader nord, om du kan se stjerner på himmelen, så kan du se nordlyset!

Når sjåføren har parkert minivanen under klar himmel, er det bare å vente med litt te, kaffe og muffins til en svak Aurora, en sterk Aurora eller en super sterk Aurora slår til.

Vær oppmerksom på at suksessraten er 90%, noe som betyr at 10% av nettene enten ikke blir klar himmel i noen retning eller geomagnetisk energi i det hele tatt. Du vil bli informert om sjansene dine før avreise, og hvis sjansene er minimale og du ikke vil ta sjanser, kan turen bli utsatt eller kansellert med 100% refusjon. Hvis du bestemmer deg for å kjøre etter å ha hørt at sjansene er veldig lave og det ikke er noen suksess, vil ingen refusjon bli gjort.

Avgangstid og sted: kl. 19:00 eller avtalt tid, plukkes opp ved dit hotell
Inkludert: Privat Minivan med guide/sjåfør/fotograf, Stativ, varmedress, votter, sko, bilder, transfer tur-retur, te, kaffe og Muffins
Ta med: kamera
Antall deltakere: Max 16 (8 per minibuss)
Varighet: 6 timer
Antall deltagere: 1-8 personer
Vansklighetsgrad: lett
Phone: +4792809057
E-post: