Tromso cafe
©Gunnar Magne Berg

Topp 5 grunner for å velge Tromsø til ditt neste møte, konferanse eller kongress

1. Møtelokaler, fasiliteter, hoteller og restauranter av høy kvalitet
Tromsø tilbyr overnatting av internasjonal klasse, og toppmoderne kurs- og konferansefasiliteter.  Velg å bo på hotell midt i byen, eller rorbuer og hytter ute i den naturskjønne Tromsø-regionen. Flere internasjonalt anerkjente restauranter har arktiske delikatesser på menyen som er vanskelig å finne noe annet sted. Ingrediensene kommer ofte fra lokale gårder og fiskerier.

2. En livlig by full av urbane overraskelser
Tromsø byr på en herlig blanding av kulturarrangementer, attraksjoner, museer og shopping. Byen er kompakt og det er lett å komme seg rundt til fots – med mange fargerike nabolag å utforske. På veien kan du stoppe innom Norges Arktiske Universitetsmuseum, Vitensenteret, Nordnorsk Kunstmuseum og Galleri Nord. Eller mang en hyggelig kafe!

3. Et eldorado for naturbaserte opplevelser

Den naturskjønne regionen rundt Tromsø byr på uberørt natur og unikt dyreliv. Uansett når du besøker oss, tilbyr våre aktivitetsleverandører et bredt spekter av aktiviteter. Det finnes noe for enhver smak og ethvert nivå. Ta med ansattgjengen på kajakktur under midnattssol, eller nordlysjakt med hundeslede?

5. God tilgjengelighet

Det er flere daglige direkte internasjonale og nasjonale flyvninger til Tromsø Lufthavn Langnes. Avstanden fra flyplassen til sentrum er på cirka 10 minutter. Tromsø regnes som selve inngangsporten til Nord-Norge og kan enkelt kombineres med andre fantastiske arktiske destinasjoner.

5. En av Norges bærekraftige reisemål

Som et bærekraftig reisemål jobber reiselivsnæringen i Tromsø kontinuerlig for å redusere turismens negative påvirkning på miljø og lokalsamfunn. Alle samarbeidspartnere våre er kvalitetssikret gjennom ordningen «Approved by Tromsø» og vil gjøre sitt ytterste for at dine gjester skal få autentiske og trygge opplevelser av høy kvalitet.