Vi ses i den arktiske hovedstaden

Northern Lights over Tromsø

Tromsø ligger 69 ⁰N med daglige innenlands og internasjonale innflyvninger. Vi ligger naturskjønt til mellom spisse fjell og fjorder, men med et urbant byliv, hoteller i internasjonal klasse, restauranter og barer, i tillegg til spennende kultur- og naturopplevelser. 

Enten du ser etter lokaler til møter eller konferanser, om du skal delta på kongresser eller eventer, eller om du skal samle kollegaene dine i nye omgivelser, er vi her for å hjelpe deg!

ARCTIC MEETINGS

I Arctic Meetings utformer og implementerer vi konferanser, kongresser, møter, events, aktiviteter, turer, transport og annen programlogistikk i Tromsø-regionen. Vi er et profesjonelt nettverk satt sammen av leverandører innenfor hotell, reiseliv, DMC'er, Tromsø kommune, aktivitetsleverandører, og transport- og logistikkleverandører. Med dette tilbyr vi lokal kunnskap, ekspertise og ressurser når du skal planlegge din tur. Vi verdsetter godt samarbeid for å kunne gi deg og teamet ditt en best mulig opplevelse i Tromsø. 

La oss planlegge turen din

Send forespørsel

 

Venner på sherpatrappa i Tromsø

Hvorfor Tromsø?

Tromsø er en liten og unik by langt nord, men kan allikevel garantere deg følelsen av storbyliv. Med et rikt kulturliv, kvalitetsrike matopplevelser og overnattingstilbud, er det også bare 15 minutter å gå ut av byen før du befinner deg midt i naturen. Dra på hundesledetur under nordlyset om vinteren, eller utforsk arktisk dyreliv under midnattssolen om sommeren. Tromsø er like mye urbant som det er vilt og naturskjønt.

LÆR MER OM TROMSØ HER.