Hval dykker ned i havet utenfor Skjervøy
Spekkhuggere som svømmer
Spekkhugger i havet utenfor Skjervøy
Knølhval i havet utenfor Skjervøy
Knølhval i havet utenfor Skjervøy
Knølhval i havet utenfor Skjervøy
MS Capella

Polar hvalsafari fra Tromsø med båt

Polar Adventures

Denne turen utføres av Polar Adventures. Velkommen ombord i båten vår Polar Adventure til Skjervøy når du reiser til et av de mest sentrale beiteområdene for hval og spekkhogger.
Et av de beste stedene i Norge å se knølhval og spekkhoggere er i det mineralrike vannet utenfor Skjervøykysten, hvor en stor bestand av sild og plankton støttes. Mens en guide beskriver det unike økosystemet under bølgene og fiskene og hvalartene som finnes i nærheten av Skjervøy, velger du et sted på dekk for å se etter hvalene.

Vi starter opplevelsen kl. 08.00 om morgenen, så du er en av de første som ankommer hvalområdet, og du får også tilbringe mer tid enn andre båter som går fra Tromsø. På vei nordover passerer vi vakre fjell som Lyngsalpene og du kan nyte landskapet mens du drikker varm kaffe fra den åpne baren. Et utvalg av snacks og andre forfriskninger er alltid også tilgjengelig i baren.

Når vi har kommet til hvalområdet, vil vi tilbringe lang tid med spekkhoggerne og knølhvalene, slik at du kan få en ekstraordinær utsikt over de majestetiske dyrene. På vei tilbake til Tromsø kan du nyte varm lunsj som serveres av mannskapet om bord.
I tillegg må du holde øye med sjøfugler, spesielt den karakteristiske havørnen, hvis vingespenn kan overstige 8 fot (2,4 meter). Gå under dekk til salongen, som også har vinduer som lar deg se dyrelivet, hvis du foretrekker å holde deg varm og ute av vinden.

Merk at du må regne med noe bevegelse av båten mens du er på sjøen, så hvis du lett blir sjøsyk, anbefaler vi å ta med deg sjøsykepiller. Hvis været er for dårlig eller det er andre endringer, vil vi kontakte deg direkte, så vær tilgjengelig for kontakt innen 24 timer før avgang.

Hver gjest må ha ett sete om bord, og du kan ikke reservere noen seter.

Oppmøtetid og sted: kl. 07:40 utenfor Polar Adventures kontor, fremre brygge, Killengreens gate 7-11.
Avgangstid og sted: kl. 08:00 fra Polar Adventures kontor, fremre brygge, Killengreens gate 7-11,
Inkludert: Kaffe, te, vann, varm sjokolade, kjeks, snacks, et varmt måltid (suppe), varme klær, ett sete.
Varighet: 8 timer
Antall deltakere: 10-60

Merk at vi ikke venter på gjester som ikke møter i tide. Klokken 08:00, vil båten forlate kaien. Gjester som ikke møter til tider for turen, vil ikke bli gitt full eller delvis refusjon. Vi vil imidlertid tilby å planlegge for en annen dag.
Phone: +47909 89 995
E-post: