Aurora Sky Point - Snø og Nordlys
fire personer ser på nordlys, lavvo i bakgrunnen
Nordlys over vinterlandskap
Nordlys over vinterlandskap
Gjester som sitter rundt bål inne i grllhytte
Nordlys over Basecamp Snowman
Nordlys på himmelen
Aurora Sky Point - Snø og Nordlys
Aurora Sky Point - Snø og Nordlys

Aurora Sky Point - Snø og Nordlys

Visit Bardufoss

Legg jakten på Aurora til ett av de mest ultimate steder i verden for Nordlys; Bardufoss regionen. Opplev den sjarmerende Aurorahytta med trugetur og lek i snøen.
Opplev det fantastiske nordlyset midt blant de nordnorske fjellene på Aurora Sky Point. Når du ankommer Aurora Sky Point i den fredlige fjellsiden, møtes du av en sjarmerende, forvarmet hytte med ildsted og sauna. Aurorahytta ligger ca. 360 meter over havet, langt fra storbyens lysforurensning. Guiden vil gi deg god innføring i fenomenet nordlys og hva man kan forvente, og i løpet av kvelden får du høre historier og myter om nordlyset. Vår tradisjonelle sauna er oppvarmet i forkant, og står klar til bruk når du ankommer.

Bruk tid i saunaen, slapp av og nyt varmen. Om du føler behov for å kjøle deg ned, kan du forsøke deg på snørulling i puddersnøen utenfor Aurorahytta! Om øyeblikket kommer, går vi ut og jakter på nordlyset. Aurorahytta har vinduer i taket, så du kan observere nordlyset innefra hvis det blir for kaldt ute. På bålet griller vi ostesmørbrød, og du får servert gløgg som hjelper deg å holde varmen.

Maksimer sjansene dine til å se nordlyset på Aurora Sky Point. Innlandsklimaet gir stabilt vintervær, og de fleste vinterdager er kalde og klare, noe som gjør Bardufoss-regionen perfekt for nordlysjakt! Området ved Aurora Sky Point er også uåpvirket av lysforurensning fra de store byene, og har klar sikt mot nordlyshimmelen.

Vær oppmerksom på at nordlyset er regnet som et naturfenomen, noe som betyr at vi ikke kan garantere at du får oppleve nordlys i løpet av kvelden. Men vi lover at vi skal gjøre vårt beste for å gjøre opplevelsen uforglemmelig, selv om du ikke får sett nordlyset!På Aurora Sky Point bruker vi ikke engangsservise eller engangsbestikk. Vi bruker ren ved til fyring, og forsikrer oss om at de eneste sporene vi etterlater oss er de vi legger igjen i snøen.

Ankom Aurora Sky Point direkte med egen bil. Vi er lett å finne!

Vennligst ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.
+47 77 83 05 70 eller [email protected]
Adresse: Blåbærveien 45, 9321 Moen
E-post: