Nydelig utsikt over hav og fjell
Bil parkert på snødekt vei med folk og nordlys i bakgrunnen
Havørn
Frokost og stearinlys
Halefinnen til en knølhval
Små øyer og hav
Gang og litt av kjøkken på Posthuset Expedition Lodge
Fjell på Senja
Havna på Finnsnes, Hurtigruten i bakgrunnen
Sjømat
Nordlys over hav og fjell
Nordlys over hav og fjell

4 dagers ekspedisjon med hvalsafari og nordlysjakt på spektakulære Senja

Basecamp Senja

Denne turen utføres av Basecamp Senja. Velkommen til en fire dagers spennende nordlysekspedisjon på Senja, inkludert en hvalsafari fra Tromsø på dag en.

Alt inkludert; hvalsafari, nordlys-safari, fjordcruise, Scenic Route Senja, overnatting, alle måltider, foredrag, kaffe/te hele oppholdet, transport Finnsnes-Senja-Finnsnes.

Velkommen til 4 dagers spennende hval- og nordlysekspedisjon på Senja. Alt inkludert; hvalsafari, nordlys-safari, fjordcruise, Scenic Route Senja, overnatting, alle måltider, foredrag, kaffe/te hele oppholdet, transport Finnsnes-Senja-Finnsnes. Første dag starter i Tromsø med hvalsafari. Hurtigbåt fra Tromsø 20:30 ankomst Finnsnes 21:45.

Ikke inkludert:
Måltid første dag i Tromsø
Transport Tromsø – Finnsnes med hurtigbåt. Kjøp billett via APP'en Troms Billett.
Transport Finnsnes - Tromsø med Hurtigruten. Kjøp billett online på Hurtigruten.no.

Dag 1: torsdag
Ekspedisjonen starter i Tromsø torsdag. Kl.08.00 avgang hvalsafari-båt fra Tromsø sentrum med kurs for Skjervøy, der knølhval og spekkhuggere kommer inn i fjordene for å beite på silda. Båten er stor og stødig, med stort innvendig oppholdsrom. Det er mulig å kjøpe mat ombord. Tilbake i Tromsø innen kl.17:00. Hvalsesongen har de siste årene vært: november – til medio januar.
20:30 avgang med hurtigbåt fra Tromsø (Tromsø havn Prostneset) til Finnsnes 1 time og 15 min. Kjøp billett via App: Troms Billett. Vær ute i god tid.

Vi møter deg i ankomsthallen på Finnsnes og fortsetter med bil langs National Scenic Route Senja – kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge! Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge etter en times tid, og blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/host sammen med dere det meste av tiden. Alle måltider, i tillegg til kaffe/te kake/frukt så mye du ønsker under hele oppholdet. Vi serverer hjemmelaget nord-norsk mat. Lunsj og middag.

Vi gir deg en god brif på hvordan fotografere nordlyset. To kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Vi setter dagsprogram etter vær og føre, med aktivitet hver formiddag og hver kveld. Det er erfaren vert/guide med på alle aktiviteter.

Basecamp Senja får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester på denne ekspedisjonen. Ekspedisjonsbåten er en stødig 23 fot stor Zodiac og svært godt egnet til fjord safari og strandhugg på en av øyene i den vakre Bergsfjorden. NB det er koselige sovelugarer på loftet med forheng som dør (se bilde på websiden). Felles dusj og toalett på gangen. Ny lodge "Bedehuset" ca 150 meter fra Posthuset. Dobbeltrom med privat bad. Du kan velge hvor du vil sove.

22:45: ankomst Posthuset expedition Lodge. Innsjekk og informasjon.

Dag 2:
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Aktiviteter:
Fjord cruise i vakre Bergsfjorden, vi ser etter sel og havørn. Underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får dress av oss til turen. På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset, langs Scenic Route Senja

Dag 3:
Måltider: Frokost, lunsj og middag
Scenic Route Senja!
Vi tar deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge. På kvelden jakter vi på nordlyset.
Det kan hende vi bytter på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.

Dag 4:
Måltider: frokost og matpakke (lunsj)

Inkludert i ekspedisjonen:
3 x frokost 3 x lunsj 2 x middag og dessert
3 x overnatting
1 x Hval safari (Tromsø)
2 x Nordlys safari
1 x Fjord cruise in Bergsfjorden
1 x Scenic Route Senja
2-3 Foredrag.
Kaffe/te, kake og frukt under oppholdet.
Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes
Guide/vertskap

Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg. I tillegg til informasjon om hurtigbåten fra Tromsø. Velkommen til spennende hval- og nordlysekspedisjon på Senja – øya med spektakulær natur.

Ta med deg: varme klær
Antall deltakere: 2 - 10
Vanskelighetsgrad: lett
Oppmøtetid: senest 15 minutter før avgang
Avgangstid og sted: dag 1: Hurtigbåt fra Tromsø til Finnsnes. Tromsø Havn Prostneset kl.20.30, gjesten betaler selv for hurtigbåtbillett.
Varighet: 4 dager og 3 overnattinger
Adresse: Posthuset Expedition Lodge, 9385 Skaland
Phone: +47917 09 618
E-post: