Sommervandring

Fjellene kaller! Bli med oss ut på en av våre turer utenfor de opptråkkede stier, for frisk luft og en slående utsikt er en opplevelse for kroppen og en berikelse for sinnet.
Turen starter ved hotellet ditt, hvor vi henter deg i en av våre VIP-biler, og tar deg med ut i naturskjønt landskap. Etter tre kvarter til en time kommer vi frem til foten av fjellet som guiden vår har valgt for denne turen.
Du får en sikkerhetsbriefing med en detaljert beskrivelse av veien til topps, og før vi begir oss ut til fots hjelper guiden deg med de siste forberedelsene.

Toppturene er et tilbud til alle fjellvandrere som har et middels nivå, og med innlagte pauser underveis har du mange muligheter til å ta bilder. På selve toppen setter vi oss ned med varm drikke og noe smått å spise mens vi nyter utsikten. Når vi er tilbake på havnivå kjører vi deg trygt tilbake til hotellet ditt i sentrum av Tromsø.

Turens varighet er fire til fem timer, og varierer etter fjellet som blir valgt. Gjester bes møte opp med gode fjellsko, en liten ryggsekk med et ekstra lag av klær, og en flaske med vann.

Inkludert: Hotell henting og levering, sertifisert guide, snacks, bilder fra turen innen 24 timer

Ta med: ullklær, gode tursko, vann og kamera

** Vi krever minimum 4 passasjerer på denne turen **

Varighet: 5-7 timer
Vansklighetsgrad: medium, vansklig
Antall deltagere: 4-6
Avgangstid og sted: 09:00, fra gjestens hotell i sentrum.

*** Denne fotturen er rangert som avansert, og vil en minimum høydeøkning på 400 vertikale meter.***
Adresse: Samuel Arnesens Gate 5, 9008 Tromsø
Phone: 4766111
E-post: