Privat Nordlysjakt
nordlys over fjell
nordlys på himmelen
ordlys og minibuss

Privat Nordlysjakt

Aurora Borealis

Denne turen utføres av Aurora Borealis Tromsø AS. Velkommen til nordlys jakt designet for folk som foretrekker mindre grupper og mer personlig service.
Denne utflukten går fra Tromsø sentrum, men hvilken retning vi kjører avhenger av den siste værmeldingen.

For å oppleve nordlyset, er det viktigste vi søker etter klar himmel langt borte fra byens sterke lys. Noen ganger kjører vi ut til kysten, noen ganger innover og andre ganger opp til den finske grensen. Vi tar den endelige beslutningen så sent som mulig for å maksimere det du kom for - å se de maistetiske nordlyset danse på himmelen. Når vi finner det perfekte stedet, parkerer vi og venter på at nordlyset (Aurora Borealis) skal vises. I mellomtiden hjelper vi deg med å justere kameraet slik at du kan ta gode bilder av nordlyset. Vi serverer også varm drikke og kjeks mens vi holder øye med himmelen.

På denne eksklusive utflukten blir du alene med guiden og din gruppe. Dette gir en mer avslappende opplevelse borte fra folkemengdene, og du vil ha god tid til å snakke med guiden og stille spørsmål du måtte ha.
Å se nordlyset for første gang er en magisk opplevelse du vil huske resten av livet. Guiden vil ta høyoppløselige bilder av nordlyset, som vil bli delt gratis ut etter turneen.

Siden nordlyset er et naturlig fenomen, kan vi ikke tilby noen garantier. Men gitt fra vår erfaring er de fleste av turene våre vellykkede. Vi ser frem til at du blir med oss og opplever spenningen for deg selv!

Inkludert: Transport, guiding på engelsk/norsk, varm drikke, kjeks, en varm termisk dress + sko, lån av fotostativ og gratis høyoppløselige bilder fra jakten via dropbox – både naturbilder og auroraportrett.
Ta med deg: Varme klær etter værforhold
Avgangstid og sted: 19:30 fra ditt hotell (vennligst oppgi hentested i kommentar)
Varighet: ca. 5 timer
Antall deltakere: 8-16
Vanskelighetsgrad: Veldig lett
Phone: 47957 21 007
E-post: