The boat Hermes II in Tromsø Northern Norway
©Hermes II

Hermes II

Ekte kystopplevelser

Bli med oss på ekte kystopplevelser om bord i den vakkert restaurerte trebåten Hermes II, fra 1917. Båten i seg selv, og dens spennende historie, danner en unik ramme for virkelig minneverdige opplevelser. 

Skreddersydde utflukter

Er du på jakt etter en annerledes utflukt som blir husket lenge? Da er du absolutt på rett spor. Vi tilbyr fisketurer, historiske utflukter, koseturer i Tromsøs vakre omgivelser, seilaser mellom øyer og inn i fjorder – og ikke minst et stort utvalg av menyer som tilpasses ulike anledninger og turenes varighet.

Menyer og opplevelser

På Hermes II kan du dermed velge mellom den enkle båtturen uten et stort opplegg, en tur med enkel bevertning som varme fiskekaker, fiskesuppe eller litt enkel tapas eller full pakke med spenstig street food smaksmeny på dekk. Vi dekker også opp til fine dining med flere retters selskapsmeny i salongen. Vi kan også by på mange typer underholdning om det skulle være ønskelig. Mulighetene er mange! 

Nyt spektakulære omgivelser – eller kjenn pulsen roe seg fra det øyeblikket du stiger om bord i den flotte trebåten fra 1917.

Kapasitet: 35 personer