REIS RUNDT I TROMSØ

©
Tide
Buss på brua i Tromsø

Når du ankommer Tromsø

Når du ankommer Tromsø er det flere måter å komme seg inn til byen på. Flybussen går jevnlig fra flyplassen med flere stoppesteder i sentrum eller ved hoteller i Tromsø. Det er også taxiholdeplass utenfor terminalen. Om dere er en større gruppe kan man bestille henting fra flere busselskaper. De møter dere ved ankomst og tar dere med til oppgitt destinasjon. For mer informasjon om booking og priser, besøk leverandørene her: 

Reis rundt i byen og regionen

Tromsø er en liten by sammenlignet med andre norske byer. Flere av hovedattraksjonene ligger i gåavstand til sentrum, og det er også bybusser tilgjengelig fra tidlig morgen til sent på kvelden. I helgene kjører også nattbusser.  

Distriktsbussene kjører i Tromsø kommune, og hovedstasjonen ligger i 1. etasje ved Havneterminalen Prostneset. Se mer informasjon om bussruter og tider her.

Det går ferger fra Havneterminalen daglig, og disse tar deg med til steder som Senja, Harstad, Lyngen og mer. Les rutetider og bestill billetter hos norled.no.

Når dere besøker oss i forbindelse med konferanser eller events er det også viktig å få opplevelser utenom kurslokalet. Vi i Arctic Meetings sørger for at turen skreddersys til deres ønsker og dere kan alltid kontakte oss om dere trenger hjelp med å planleggingen.