Hundekjøring med vogn
Hundekjøring med vogn
Hundekjøring med vogn
Hundekjøring med vogn
Hundekjøring med vogn
Hundekjøring med vogn
Hundekjøring med vogn
Hundekjøring med vogn

Hundekjøring med vogn

Kvaløya Husky

Opplev hundekjøring på hjul mellom skog og fjell i Straumsbukta.
Denne turen utføres av Kvaløya Husky.

Når vinteren er over pakker vi vekk sledene og klargjør hundegården for sommersesongen. I denne perioden får hundene mer hvile enn ellers, men vi må fremdeles holde de i form for å forberede de for den kommende sesongen. Da finner vi frem vognene våre, som gir deg muligheten til å oppleve hundekjøring i alle sesonger.

På denne aktiviteten blir du hentet utfor Radisson Blu Hotel Tromsø og kjørt til vår hundegård på Leirstrandvegen 227, 9106 Straumsbukta. Her vil hundene klargjøres for tur, deretter vil vi kjøre i bil frem til løypen vår hvor vi vil klargjøre hundene for hundekjøring. Som gjest får du mulighet til å sitte i en av vognene våres, som er kjørt av en av våre profesjonelle hundekjørere. Hver vogn har to seter, som er perfekt til å dele aktiviteten med venner og familie, barn må være i følge med voksen. I løpet av turen vil vi ta deg med gjennom løypen vår i vakker natur med skog og fjell. Er vi heldige får vi kanskje sett elg, reinsdyr eller ørn. Etterpå vil du få mulighet til å hilse på hundene i teamet ditt og stille spørsmål til våre ansatte. De vil også ha muligheten til å dele historier og fortelle litt om hvordan livet er med hundene.


Generell informasjon:

Tilgjengelig periode: Denne turen av Kvaløya Husky er tilgjengelig tirsdag til søndag i perioden 1. august 2024 til 30. oktober 2024.

Inkludert: Transport til kennel, erfaren guide, huskytur i vogn og varm drikke
Ta med: Klær etter vær (hele aktiviteten er utendørs), dersom det er behov kan man låne regntøy.
Antall deltagere: 1 - 8 personer
Avgangstid og sted: 1. august til 31. august: 21:00 / 1. september til 30. oktober: 08:45 eller 13:15 fra Radisson Blu Hotel Tromsø
Varighet: 4-5 timer
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Aldersgrense: 12 år (barn kun i følge med en voksen)

Dersom du har spørsmål eller andre forespørsler ta kontakt på [email protected].
Adresse: Leirstandvegen 227, 9106 Straumsbukta
Phone: 4748165718
E-post: