Huskyer
Husky
Natur
Hundekjøring
Huskies
Hundekjøring dagstur
Hundekjøring dagstur
Hundekjøring dagstur
Hundekjøring dagstur

Hundekjøring dagstur

Kvaløya Husky

Denne turen utføres av Kvaløya Husky AS. Opplev tradisjonell hundekjøring i en mindre gruppe hvor vi reiser gjennom vakkert landskap sammen med et team av profesjonelle Alaska huskyer.
Velkommen til Kvaløya Husky, et sted hvor du kan oppleve en arktisk livsstil sammen med våre ansatte og 57 Alaska huskyer. Kennelen er i Straumsbukta, en 45-minutters kjøretur fra Tromsø sentrum. På ditt besøk får du muligheten til å se hundegården vår, tilbringe tid i vår nye lavvo og bli med hundene på sledetur.

I livet som hundekjører kjenner man styrken til et sterkt hundeteam, som tar oss ut på en løype i nydelig landskap fylt med trær, bekker og fjell. Dette er den kvalitetstiden våre hunder ønsker å dele med oss, ved å ta oss med på et eventyr. Under sledeturen må man holde øyne åpne for reinsdyr, elg, rev, rype, ørn og mer.

I hundegården har vi en kombinasjon av eldre, yngre, lekne, apporterende og rolige hunder. Vi ønsker å introdusere deg til hundene våre, fortelle deg litt om hvordan vi tar vare på dem i form av stell, kjærlighet, mat og dyrevelferd.
Før sledeturen vil vi sette opp spannene og sele på hundene. Dersom det er gode løypeforhold vil du få sjansen til å prøve å være din egen hundekjører. Isåfall rommer hver slede to personer, slik at man kan veksle mellom å være passasjer og hundekjører. Dersom løype og værforhold blir for krevende vil alle gjester være passasjerer i sleden som da vil bli kjørt av profesjonelle hundekjørere. Dette er for å sikre trygghet for våre hunder og gjester. Turen vil ha et rolig tempo, slik at det egner seg både for barn og voksne. Dersom det er mangel på snø gjennomføres turen ved bruk av vogn.

Vintersko og bekledning er inkludert i aktiviteten, men vi anbefaler å ha et varmt underlag som ullundertøy med en ull eller fleece overdel.

Vi anbefaler ikke å delta på aktiviteten dersom du sliter med ryggsmerter, epilepsi, hjerteproblemer eller er i senere stadier av graviditet.

Sesong: 1. november til 31. mars
Varighet: 5 timer (kan variere med værforholdene)
Avgangstid og sted: 08:45 AM (08:45) og 02:15 PM (14:15) utenfor Radisson Blu Hotell Tromsø
Inkludert: Guide som er profesjonell hundekjører, transport (45 minutter hver vei), sledetur, vinterklær, vintersko, historiefortelling og varm drikke.
Ta med: Varme klær til å ha under vinterbekledning, votter, hatt og skjerf.
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Gruppestørrelse: Maks 8 personer
Aldersgrense: 12 år i følge med voksen

Har du noen spørsmål eller spesielle henvendelser ta kontakt på [email protected].
Phone: 4748165718
E-post: