Hundeslede om vinteren
Hunder som trekker sleden
Hundesledetur om dagen

Hundekjøring

Into Nature

Velkommen til Into Nature, et avsidesliggende sted der du får oppleve det arktiske livsstilen sammen med oss og våre 28 herlige Alaskan Huskies.

Vi holder til på den vakre Malangen-halvøya, som gir deg fantastisk utsikt over majestetiske fjelltopper, endeløse skoger og fjorden på samme tid.

Vi ønsker å fokusere på en unik opplevelse som passer dine forventninger, og derfor tilbyr vi kun turer i mindre grupper for å gjøre opplevelsen mer minneverdig.

Vi vil introdusere deg for hundene våre og dele vår livsstil med deg. Hos oss vil du få se hele prosessen med å gjøre hundene klare for eventyret. Vi ønsker å inkludere deg som et teammedlem og vise deg alt. Du vil se hundene løpe fritt og varme seg opp, kunne klappe dem og allerede bli bedre kjent med dem. Du kan til og med lære hvordan du tar på dem en sele hvis du ønsker det.

Etter å ha presentert deg for vår firbeinte familie, vil vi lære deg å kjøre en slede på en trygg måte. Når alle er klare, legger vi i vei for 60 minutter med sledetur. Under aktiviteten vil du være "musher" og en del av et team sammen med hundene. Din reisepartner vil sitte på sleden, og dere bytter plass på midten av turen. Hvis dere er 2 eller 3 personer, kan dere kanskje kjøre hundespannet uten reisepartner (hvis ønsket).

Etter vår reise går vi inn i en varm og tradisjonell Lavvo, oppvarmet av en peis, og nyter en tradisjonell varm snack og varme drikker. I løpet av denne stunden deler vi gjerne noen historier om det arktiske livet, hundene, men også for å bli bedre kjent med deg.

Arktisk-tilpassede støvler og vinterklær blir levert av oss, men vi anbefaler at du har et ullunderlag med en ullgenser eller fleecejakke. Du må ta med en varm lue, skjerf og hansker.

Selv om du allerede har bestilt ditt eventyr, anbefaler vi at du kontakter oss hvis du har spørsmål eller informasjon å dele med oss. Vi vil ta oss tid til å svare deg og sørge for at denne opplevelsen passer for deg.

Viktig: Transport til og fra denne aktiviteten er ikke inkludert!

Inkludert: Erfaren guide, sledetur, varme klær, vinterstøvler, kvalitetstid, snacks og varme drikker.

Vennligst ta med: Varmt undertøy, hansker, lue og skjerf.

Antall deltakere: Minimum 2 – Maksimum 4. For større grupper / familier, vennligst send oss en e-post.

Vanskelighetsgrad: Medium

Avreisetid og sted: Kl. 10:00, kl.14:00 eller kl.18:00 hos Into Nature.

Varighet: 3 timer.

When can I book it?

23 feb 2024
Hundekjøring 23 February 2024 - 10:00
24 feb 2024
Hundekjøring 24 February 2024 - 10:00
25 feb 2024
Hundekjøring 25 February 2024 - 10:00

Show 64 more occasions (of 69)

Adresse: Skutvikveien 186, 9055 Mestervik
E-post: