Hundekjøring

Destination Snowman

Denne turen utføres av Destination Snowman. Bli med på en eventyrlig og fartsfylt reise med hundekjøring, bare to timer fra Tromsø og Narvik!
Opplev hundekjøring, bare to timer fra Tromsø og 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn!
Hundekjøring har lange tradisjoner i de polare regionene. Det nære forholdet mellom sledehunder og mennesker har vært svært viktig for menneskets historie, og gjort det mulig å bosette seg i de kalde og barske områdene i nord. I dag brukes sledehundene, huskyene, i konkurranser, slik som Finnmarksløpet. Bardufoss-regionen har en lang vintersesong, perfekt for hundekjøring mellom november og april. Sommerstid kan du imidlertid kjøre hund på hjul, se eget produkt.
Vår hundekjøring vil gi deg en innføring i de grunnleggende kunnskapene som kreves av en hundefører. Du arbeider tett med huskyene, og vil få oppleve det nære forholdet mellom sledehundene og hundeføreren. Deltakerne deles inn i par, hvor en sitter på sleden mens den andre fungerer som hundefører og styrer sleden og hundene. Det byttes på rollene underveis. Stiene vi følger er enkle å navigere. Du må være i normal fysisk form for å delta.

Inkludert: Hundekjøring, guide, kaffe/te, småkaker, varme klær
Ta med deg: lue, votter og varme sko
Varighet: 3 timer
Antall deltakere: 2-20
6 års aldersgrense
Address: Mellombygdveien 829, 9321 Moen
Phone: +4777830570
Email: