Hike og camp
Natur og terreng
Hike og camp
Hike og camp
Hike og camp
Hike og camp

Hike og camp

Kvaløya Husky

La en av hundekjørerne på Kvaløya Husky ta deg med på telttur i naturen i Straumsbukta.
Denne turen utføres av Kvaløya Husky.

La en av hundekjørerne på Kvaløya Husky ta deg med på telttur i naturen i Straumsbukta. Du vil få sjansen til å ta med en av våre huskyer på ferden i urørt natur. Den beste måten å bruke tiden ute, er sammen med våre firbeinte bestevenner. Når vi har funnet et passende sted vil vi sette opp telt, og bruke natten utendørs i årets lyseste sesong, tiden for midnattsol.

På denne turen er telt, sekk, sovepose, liggeunderlag, regnponcho og utstyr til matlaging inkludert. Det vil bli servert middag, kvelds og frokost (har du noen allergier eller spesielle behov gi beskjed).

Alle gjester må ta med seg egne klær og tursko (burde være vanntette da vi mulig må krysse vått terreng). Den arktiske sommeren kan variere mellom varmt og kjølig vær slik at det er anbefalt å ta med: ullundertøy, genser (ull eller fleece), ekstra par sokker, votter, lue, solbriller, sleepliner til sovepose, ønsket snacks, vannflaske og kamera.

Det er frivillig for alle gjester å gå med husky, men alle vil få muligheten om de er interessert. Denne aktiviteten er på nivå middels, da alle gjester må kunne bære egen sekk med utstyr mellom 5-10 kilo over et par kilometer i varierende terreng. Hver tur blir tilpasset til gjesters nivå.

Det er ikke anbefalt å booke denne aktiviteten om du sliter med ryggsmerter, epilepsi, hjerteproblemer eller om du er i de senere stadier av graviditet.

Sesong: 1. juli til 30. august
Inkludert: telt, sekk, sovepose, liggeunderlag, regnponcho og utstyr til matlaging, middag, kvelds og frokost.
Ta med deg: tursko (vanntette), turklær, ullundertøy, genser (ull eller fleece), ekstra par sokker, votter, lue, solbriller, sleepliner til sovepose, ønsket snacks, vannflaske og kamera
Avgangstid og sted: 02:00 PM (14:00) fra Radisson Blu Hotell Tromsø
Varighet: 20 timer, avhengig av værforhold
Vanskelighetsgrad: Middels
Antall deltakere (min. – maks.): 1 - 4 personer

Disse turene gjennomføres kun på forespørsel, så ta kontakt på [email protected] for å sjekke tilgjengelighet og booke aktiviteten.
Adresse: Leirstrandvegen 227, 9106 Straumsbukta
E-post: