Hike and Camp
Terrain
Snuggelig with dog
Dogs on a bridge
Dogs snuggeling
Terrain and forrest
Dog in a tent
Hike and Camp

Hike og camp

Kvaløya Husky

Denne turen utføres av Kvaløya Husky. Bli med Karianne og våre hunder ut på telttur i de vakre omgivelsene på Kvaløya.
Karianne er en av hundekjørerne hos Kvaløya Husky og om sommeren elsker hun å dra på telt- og hengekøyetur. Telte ute i årets lyseste periode, under midnattsola. I år har hun bestemt seg for å invitere med seg gjester på tur, slik at man kan utforske Kvaløya sammen. Uansett så vil ikke Karianne gå på tur alene, da våre huskier alltid er villig til å være med på tur. Den beste måten å tilbringe tiden ute er sammen med våre firbeinte venner, kanskje Corgien Blunka også blir med på eventyr.

På denne turen er telt, sekk, sovepose, liggeunderlag, regnponcho og utstyr til matlaging inkludert. Det vil bli servert middag, kvelds og frokost (har du noen allergier eller spesielle behov gi beskjed).

Alle gjester må ta med seg egne klær og tursko (burde være vanntette da vi mulig må krysse vått terreng). Den arktiske sommeren kan variere mellom varmt og kjølig vær slik at det er anbefalt å ta med: ullundertøy, genser (ull eller fleece), ekstra par sokker, votter, lue, solbriller, sleepliner til sovepose, ønsket snacks, vannflaske og kamera.

Det er frivillig for alle gjester å gå med husky, men alle vil få muligheten om de er interessert. Denne aktiviteten er på nivå middels, da alle gjester må kunne bære egen sekk med utstyr mellom 5-10 kilo over et par kilometer i varierende terreng. Hver tur blir tilpasset til gjesters nivå.

Det er ikke anbefalt å booke denne aktiviteten om du sliter med ryggsmerter, epilepsi, hjerteproblemer eller om du er i de senere stadier av graviditet.

Sesong: 20. mai til 30. juni
Inkludert: telt, sekk, sovepose, liggeunderlag, regnponcho og utstyr til matlaging, middag, kvelds og frokost.
Ta med deg: tursko (vanntette), turklær, ullundertøy, genser (ull eller fleece), ekstra par sokker, votter, lue, solbriller, sleepliner til sovepose, ønsket snacks, vannflaske og kamera
Avgangstid og sted: 02:00 PM (14:00) fra Radisson Blu Hotell Tromsø
Varighet: 20 - 24 timer
Vanskelighetsgrad: Middels
Antall deltakere (min. – maks.): 1 - 4 personer

Disse turene gjennomføres kun på forespørsel, så ta kontakt på [email protected] for å sjekke tilgjengelighet og booke aktiviteten.
Address: Leirstrandvegen 227, 9106 Straumsbukta
Email: