Fjelltur om vinteren med Farout i Tromsø
Dame fotograferer fra brygga i Tromsø
En gruppe som spiser rundt et bord på ei strand utenfor Tromsø
Reinsdyrslede i Tromsø
Nordlys og fjell nært Tromsø
Kajakktur med FarOut

FarOut Event & Adventure

Prisvinnende, innkommende turoperatør som kjenner Tromsø som sin egen bukselomme.
Farout har lang erfaring med å håndtere alle typer arrangementer for både små og store aktører, både norske og utenlandske.
Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og tjenester til bedrifter og grupper som ønsker å oppleve Tromsø og Nord Norge på best mulig måte. God logistikk og kvalitet er til enhver tid vårt hovedfokus.

Med 15 års erfaring skreddersyr vi incentive turer og VIP events med fokus på samarbeid, kvalitet og fleksibilitet. Ved å la oss håndtere alle praktiske aspekter ved arrangementet kan vår oppdragsgiver ha fullt fokus på det faglige og rollen som vertskap.

Vi skreddersydde møter, seminarer, incentive turer, events opplevelser over hele landet fra vår base i Tromsø.

I tillegg til inngående kunnskap om Tromsø har vi kontor i Bergen. Vi har også veldig god kunnskap om Oslo og kombinerer gjerne programmer mellom disse byene.

I Lofoten er vi medeier i Lofotens største Rorbuanlegg Eliassen Rorbuer. Vi har meget god erfaring med kombinasjon Tromsø / Lofoten, og vi kan skreddersy løsninger etter behov.

Farout er stolt samarbeidspartner med Hurtigruten, Kuoni og noen av de største cruise-rederiene i verden. Noen av Norges og verdens største event-byråer benytter Farout når de trenger lokal kunnskap om Nord-Norge.
Adresse: Søndre Tollbodgate 8, 9008 Tromsø
Phone: +47466 44 966
E-post: