grupp under nordlys
nordlys
folk som sitter rundt bål
nordlys over havet
man som sitter under nordlys
lystake på snoen under nordlys
mann som gjør salto på steinene under nordlys
nordlys bak et tre
nordlys bak et tre
et par som kysser under nordlyset

Aurora Discovery – en optimal nordlysjakt i en liten gruppe

FRAMtours

Denne turen utføres av FRAMTours. Du er velkommen til å bli med på vår ultimate nordlysjakt med en gruppe på opptil 7 arktiske oppdagelsesreisende i vår minibuss som er 100% miljøvennlig.
Nordlyset er en drøm for mange mennesker. For mange er det en opplevelse for livet, for andre er det det som driver dem til å komme tilbake til Tromsø.

Å lete etter nordlys er en unik og spennende opplevelse. Våre ekspertguider, kjenner området godt og dets spesifikke mikroklima. De er også profesjonelle fotografer, og de vil gi deg opplevelsen du har drømt om: å se nordlyset. De vil også gi deg tips og triks om hvordan du fotograferer nordlys, slik at du kan ta fantastiske bilder og ta med deg de beste minnene fra turen hjem.

Suksessraten vår de siste årene har vært veldig høy (95%-99%), og vi venter på deg.

Denne opplevelsen passer for alle: voksne og barn over 4 år. Alle som ønsker å jakte på nordlyset er velkomne, på en tur som kan ta dere fra områdene i Tromsø til finskegrensen. Vårt mål er å ta deg til det beste stedet for å se nordlyset.

Denne turen er dessverre ikke egnet for barn under 4 år eller for rullestolbrukere.

Inkludert: Guiding på engelsk. Transport med minivan plug-in hybrid, hjemmelaget varm suppe (fiskesuppe / baccalao / bidos) eller lokale pølser (spesialkost på forespørsel), hjemmelagde kaker eller vaffel, varme drikke, stativ for kamera, bål, hodelykt, naturbilde i web oppløsning (72ppi), brodder og refleksvest. Retur til ditt overnattingsted på Tromsøya (Airbnb inkludert).

Aurora eller portrettbilder: tilgjengelig på forespørsel (250,-kr hver) i høy oppløsning som kan skrives ut i størrelse opptil 100x70cm.

Ta med deg: varme klær, lue, hansker og varme støvler. Pass.

Antall deltakere: 2 til 7 personer.
Vanskelighetsgrad: lett

Avgangssted: Fra Bankgata 1 (vår kontor) som ligger bak Radisson Blu og Yonas Pizza.

03. - 30. september kl. 19:30
01. oktober - 13. mars kl. 18:00
14. mars - 03. april kl. 19:30

Møtetid: 15 minutter før avgang.

Varighet: fra 6 til 9 timer.
Adresse: Bernhard Hansens veg 7, 9007 TROMSØ
E-post: