Dronebilde Skrolsvik Kystferie
Sol i horisonten
Gammelbutikken
Fra innsiden av historisk hytte
Kjøkken
Utsikt fra fjelltopp
Dronebilde Skrolsvik Kystferie
Båt
Bobiler
Lavvo og nordlys

Adventure Senja

Adventure Senja ligger helt sør på vakre Senja. Hos oss opplever du historie, kultur og slående vakker natur på nært hold.
Utforsk gravrøysene og bergnabber fra stein- og jernalder eller besøk Gammelbutikken fra 1870 som beskrives av gjester som et «autentisk, fascinerende sted med sjel». Gammelbutikken rommer i dag museum, butikk med lokalt håndverk, antikviteter og en kafe med herlig hjembakst og gammeldags sukkertøy.

«Flott beliggenhet med utsikt over havna mot havet, herlig fredelig plass! Lekker strand i nærheten», norsk gjest, 2019

Hos oss kan du velge mellom å bo i en høy standard restaurert egnebu fra 1870 eller hus i ulik størrelse. «Fantastisk sted med et veldig hyggelig vertskap, rent og pent og meget hjelpsomt personale. Anbefaler og leie båt, da får du kveite og annen storfisk. Vi koste oss her i 3 dager. Kommer gjerne tilbake hit», norsk gjest 2020.

Skrolsvik er det perfekte utgangspunkt for turer og opplevelser i naturen både til lands og til havs. Vi har fantastiske utsiktstopper med varierende vanskelighetsgrad og flere fiskevann i fjellene som kan oppleves både sommer og vinter. Havsafari med fuglefjell og besøk til historiske øyvær i Andfjorden anbefales på det varmeste. Sjøfiske hos oss er i den absolutte verdensklasse! Dra ut på egen hånd med våre utleiebåter, eller la vår lokale guide ta deg med på fisketur, nordlystur eller sightseeing med minibuss på Senja.

Adventure Senja har oppstillingsplasser for åtte bobiler/caravan med strøm, vann, tømming og toalettfasiliteter. Vi tilbyr også en lavvo med varme, som ligger tilbaketrukket til og har lite til null lysforurensing. Vi tilbyr også transport og sightseeing med minibuss (maks 16 personer). Videre finnes det to ladestasjoner 7,5 KW for el-bil.

Adventure Senja drives grønt, og vi er stolte over å ha blitt tildelt det internasjonale miljømerket Green Key. Vi jobber med reduksjon av vann- og energiforbruket, kildesorterer avfallet, og benytter oss av miljømerkede produkter så langt det er mulig. Som gjest hos oss bidrar også du til å ta vare på miljøet, uten at dette går på bekostning av opplevelsen eller komforten din under oppholdet.

«Et flott sted for en avslappende ferie», Dina, Russland, 2019

«Hyggelig vertskap, alt du trengte var tilgjengelig. Ville bo på dette stedet igjen når som helst», Danny, Tyskland, 2018.
Adresse: Skrolsvikveien 1829, 9392 Stonglandseidet
Phone: +47925 74 192
E-post: