Inside of the Sauna
People relaxing
People inside the sauna
People jumping in the water
Boat by the dock
Lady sitting by the window
Sauna from the inside
Sauna from the outside
Boat from the outside
Chef making a meal

Vulkana

Vulkana er en tradisjonell fiskebåt fra 1957, som har blitt omgjort til et unikt spa og opplevelsesbåt, samtidig som det har bevart sin opprinnelige sjarm.
I 2009 redesignet arkitekt Sami Rintala farkosten, tilpasset dens tradisjonelle form. Der hvor man en gang hadde stuet 60 tonn torsk, er det nå en japansk-inspirert zen-lounge og en tyrkisk hammam.

Hoveddekket har blitt beriket med en vedfyrt sauna og et restaurantområde med plass til 14. På visningsdekket finner man en vedfyrt badestamp, og fra toppdekket har du muligheten til å ta et forfriskende bad.

Om det er arktisk spa, privat cruise, skiferie via båt, fiske- eller golfcruise man ønsker, vil Vulkana kunne oppfylle ønsket. Og som en ekstra bonus, kan man oppleve en pop-up Michelin-stjerne-middag med Vulkana Supper Club – hvor en del av verdens fremste kokker tar i bruk lokale, sesong-baserte produkter og tryller frem de herligste rettene. Dette er et event du ikke vil gå glipp av. Vulkana tilbyr mat av skyhøy kvalitet, samt et diskret og vennlig mannskap – et perfekt utgangspunkt for en rå og upolert opplevelse av Nord-Norge.

Finn en tid som passer for deg og dine venner, og hengi deg til vårt nordlige, lille paradis.

Vulkana har sin egen molo og ankringsplass i gamlebyen, ved området kalt «Bangsundbrygga», midt mellom Polarmuseet og Kystens hus.

Aktivitetene som er nevnt, passer for barn fra 12 år, i selskap med voksne, frem til klokka 16.00

På grunn av båtens mange dekk, er det dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere.
Phone: +47911 00 626
Email: