Man holding a big fish
Man holding a halibut
A halibut on the hook, coming up from the sea
Man fishing with a rod, mountains in the background
From the inside of the boat
Man holding a big fish
Man holding a catfish
Man holding a big fish
Man holding a big fish
Boat on the sea, mountain in the background

VIP fisketur - privat tur

Explore the Arctic

Denne turen utføres av Explore the Arctic. Unn deg en VIP-fisketur utenfor Kvaløyas spektakulære vestkyst. Turen er perfekt for mindre grupper som ønsker et heldags fiskeeventyr med en profesjonell fiskeguide.
Den ultimate fisketuren
Vi garanterer en opplevelsesrik dag hvor vi deler vår lidenskap for havfiske, området og dets dyreliv. 2020 blir vår femtende sesong med fisketurer, og vår kunnskap om området er din garanti for en vellykket fisketur. Turene varer opptil 12 timer etter dine ønsker, og vi er fleksible med tanke på starttid. Hvorfor ikke ta turen under midnattsola?

Før vi begynner på turen diskuterer vi hvilke arter du vil målrette fisket etter. Noen grupper velger å jakte "rekordfisk" med f.eks. agnfisk eller store jigger. Andre ønsker å fokusere fisket sitt på å fange så mange forskjellige arter som mulig. Havfiske i Nord-Norge stiller store krav til utstyr, og alt utstyr inngår og vi bruker kun kvalitetsutstyr, først og fremst fra Shimano.

Under turene ser vi ofte havørn, lundefugl, sel, oter og forskjellige hvalarter.

Ombord serverer vi en middag med lokale ingredienser. Etter turen kan dere slappe av i vår badstu eller lounge mens vi fileterer fisken. Vi pakker den i en frigolitt-eske slik at du enkelt kan ta den med hjem.

Fiskearter
Området er kjent for sitt kveitefiske og det tas fisk over 100 kg hvert år. Rundt grunntoppene finner vi stor torsk og sei hele året. Sandplatåene utenfor Kvaløya byr på fantastisk fiske etter rødspette og sandflyndre. Området tilbyr også godt fiske etter f.eks. steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Sikkerhet ombord
Før turen starter har vi en sikkerhetsgjennomgang og sørger for at du forbereder deg godt for forholdene med passende flytedresser, støvler, lue og hansker. Vi kjører turene med vår 10,5 meter lange Kloster Patrol, spesialbygget for sightseeing og fisketurer. Båten er bygget med fokus på komfort og sikkerhet og er fullt utstyrt for fisketurer. Den har walkaround dekk med 10 seter og god plass for fiske og sightseeing. I det oppvarmede styrhuset er det ytterligere 10 seter, avansert elektronikk og toalett. Båten er utstyrt med doble Yamaha-motorer på 300 hk som lar oss raskt komme til de beste fiskeplassene. Skroget er fylt med flyteelementer og båten er derfor usynkbar. Kloster Patrol er en av de tryggeste båtene i det europeiske markedet og har gjennomgått tøffere tester enn noen andre båter i Norge

Praktisk informasjon
Vi kjører turene i perioden 1. mai - 15. september
Avgangstid kl. 09:00, evt. annet klokkeslett etter ønske, fra ønsket plass i Tromsøområdet.
Varighet: inntil 12 timer inkludert transfer
Inkludert: transfer, skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, hansker, middag, kaffe, te, varm sjokolade, bilder fra turen og frigolitt-eske til fisken

Hvis ønsket dato ikke er tilgjengelig i reservasjonskalenderen, kontakt oss på +47 948 60 941 eller [email protected]
Phone: +47948 60 941
Email: