Trugetur

Trugetur i vakre Skibotn

Skibotn Hotel

Denne turen utføres av Skibotn Hotel. Bli med på en morsom og fantastisk trugetur i vakre Skibotn. Sammen med vår guide går turen ut i vinterterrenget med en nydelig utsikt mot Lyngsalpene og Lyngenfjorden.
Innen vi starter turen vil vår guide vise deg hvordan du tar trugene på og av, så går turen ut i vår arktiske natur. Underveis vil du ha utsikt mot de kjente Lyngsalpene og Lyngenfjorden.
Turen tar deg ut i et flatt og lett terreng og vi legger opp til flere fotostopp underveis, samtidig som vi forteller om Skibotn og det arktiske miljøet. Vi vil også ta en litt lengre pause for å nyte litt varm drikke og lefse. Du vil også få lære mer om det samiske og kvenske miljøet i regionen.

Ettersom været kan skifte raskt i Nord-Norge, må du kle deg varmt - en vindtett jakke, bukse og vintersko. Vi anbefaler også at du har varmt undertøy. Ull eller fleece er best.

Selve trugeturen har en varighet på 1,5 - 2 timer. Når du kommer tilbake til campen vil vi servere et varmt måltid, friskt kildevann og kaffe/te.

Inkludert:
- Guide
- Varm drikke
- Varmt måltid, vegetarisk tilgjengelig hvis du forhåndsbestiller dette
- Truger og staver
- Transport fra Tromsø med the Arctic Route (om forhåndbestilt)

Hentetid og sted:Vi ordner med transport fra Tromsø, dersom dere bestiller dette. Transporten skjer med Arctic Route, avgang kl 09:00 fra Tromsø, utenfor Scandic Ishavshotel. Ta ruten som skal til Alta. Ankomst Skibotn ca. kl 10.50. Tilbake i Tromsø ca. 17.35.

Oppmøte direkte i Skibotn: ved Skibotn hotel, Skibotsveien 421 kl. 11

Varighet: 8 timer, inkludert transporten fra/til Tromsø
Antall deltakere: Min 2 - Max 10
Minimumsalder: 8 år
Vanskelighetsgrad: Enkel, passer for familier. Turen i seg selv er middels fysisk utfordrende, en fordel å være i god form.
Adresse: Skibotsveien, 9143 Skibotn