Ice Domes bar
Snowshoe trip
Snowshoe trip
Snowshoe trip camp
Snowshoe trip
Snowshoe trip
Ice Domes
Outside ice domes
Ice Domes
Ice Domes

Truger, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk

Camp Tamok & Ice Domes

Denne turen utføres av Camp Tamok & Ice Domes. Bli med på et trugeeventyr ute i villmarken og lær deg de grunnleggende ferdighetene for å overleve i Arktis. Etterpå utforske skjønnheten til Tromsø Ice Domes med sjansen til å besøke den vakre reinflokken utenfor ishotellet.
Ved ankomst til leiren vil du bli utstyrt med varme vinterklær og gitt grundige sikkerhetsinstruksjoner og en praktisk demonstrasjon av hvordan du går med truger fra våre herlige engelsktalende guider. Nå er du er klar til å gå! Den skånsomme turen på truger tar deg lenger bort fra sivilisasjonen og nærmere den sanne skandinaviske villmarken. For alle som er klar for en utfordring, er det alltid litt dyp snø som gjør trekkingen mer krevende.

Vår destinasjon er naturleiren hvor guiden vil hjelpe deg med å hogge ved, starte bål og lage deilig lunsj. Med magen fylt vil du bli vist hvordan du kan overleve den iskalde arktiske villmarken. Hvordan sove i Arktis, hva du skal spise og hvordan du finner veien hjem – er bare noen få av ferdighetene du vil lære.

Når du er ferdig med trugeturen, vil din neste utflukt begynne med et besøk til Tromsø Ice Domes. Tromsø Ice Domes ligger blant høye fjell i den vakre Tamokdalen, og bygges hvert år når polarnatten nærmer seg. På Ice Domes vil du bli med på en guidet tur og lære om byggeprosessen til ishotellet og hvilken innvirkning snøen har for overlevelsen til våre arktiske dyr. Det vil være tid til å gå fritt rundt og stille spørsmål til den erfarne guiden, samt beundre den unike snø- og iskunsten skåret av profesjonelle kunstnere. En alkoholfri is-shot på den fantastiske isbaren er gratis. Det er også en liten gruppe rein ved Tromsø Ice Domes som våre gjester kan besøke.

Merk! Barn under 7 år er ikke tillatt. Vær også oppmerksom på at det ikke er reinsdyrkjøring, samisk kultur eller klapping av reinen involvert i denne turen

Ta med : Skjerf

Inkludert:
Transport både fra og tilbake til byen
Engelsktalende guide
Varme klær og truger for turen
Guidet omvisning i Ice Domes inkl. en alkoholfri shot i isbaren og en kort film i iskinoen
Lunsj tilberedt i villmarken

Avgangstid: kl. 09:00
Senest oppmøtetid og sted: senest 15 minutter før avgang (08:45), Samuel Arnesens gate 7.
Varighet: 8 timer
Vanskelighetsgrad: medium
Antall deltakere: 2 – 12

When can I book it?

10 dec 2022
Truger, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk 10 December 2022
11 dec 2022
Truger, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk 11 December 2022
12 dec 2022
Truger, Tromsø Ice Domes & reinsdyrbesøk 12 December 2022

Show 96 more occasions (of 121)