Tesla x Fjord Sightseeing

Pukka Travels

Denne turen utføres av Pukka Travels. Fjordene i området er unike, og en perfekt destinasjon for de som ønsker å komme i kontakt med naturen, ta fantastiske bilder og lære mer om områdene de utforsker.
Denne turen er en miljøvennlig og komfortabel måte å se det spektakulære landskapet i Nord-Norge på.

Med kjærlighet for naturen, miljøet og landskapet i nord har vi satt sammen denne turen. Guidene våre er erfarne og har mye kunnskap om området, så du er i gode hender. Dette er en komfortabel sightseeingtur som tar deg til utsiden av Tromsø for å utforske de mest fotogene stedene.

Oppmøte er i Tromsø sentrum, på Pukka Travels kontor. Her vil vi gå gjennom dagens rute som kan variere litt ved spesielle værforhold. Det er mange fjorder og fjell å utforske og vi gleder oss alltid til å utforske området sammen med deg. På denne turen har vi tre fantastiske steder i hovedfokus og en piknik med en lett og sunn lunsj er inkludert i prisen.

Det første stoppet gjør vi i Ersfjord, en liten bygd i naturskjønne omgivelser, med en fantastisk utsikt over fjorden. Ersfjorden er spesielt populær for de fotointeresserte på jakt etter flotte naturmotiver.

Neste stopp er Sommarøy, en liten øy med broforbindelse til Kvaløya. Sommarøy er kjent for sin fantastiske natur, med kritthvite strender, krystallklart hav og fjell, som i kombinasjon er helt unik.

Siste stopp på ruten vår er Hella hvor vi finner helleristninger. Her vil du få sjansen til å lære om området og historien som hører til. Hella er et idyllisk sted, som gjør det til et populært turmål for både lokale og tilreisende.

I løpet av turen serverer vi en lett piknik bestående av wraps og varm drikke. Har vi tid til det, kan vi gjøre noen ekstra stopp på turen, og er du heldig får du kanskje se reinsdyr, elg, og/eller ørn i løpet av turen. Dette er en tur for hele familien og du vil ha sjansen til å spørre spørsmål, ta bilder og strekke på bena på flere fantastiske lokasjoner i det nordnorske landskapet vi aldri blir lei av å utforske.

Inkludert: guide, piknik med wraps og varm drikke
Ta med deg: klær som passer til aktivitet og værforhold
vanskelighetsgrad: middels
Antall deltakere: 2-5
Varighet: 5 timer
Avgangstid og sted: kl. 10:00 fra Pukka Travels basecamp, Kirkegata 1, 9008 Tromsø

Address: Pukka Travel's office at Prostneset, 9008 Tromsø
Phone: +4799371010
Email: