Silent ocean with boats, and mountains in the background
Arctic nature, beach and ocean
Mercedes Sprinter in front of Tromsø Domkirke
View over Sommarøy
Sun is shining over the ocean and mountains

Summer Kvaløya Fjord Tour

Northern Norway Travel

Denne turen utføres av Northern Norway Travel. Bli med oss til Kvaløya for å oppleve uendelige fjorder, fantastiske fjell og utallige øyer og holmer, og lær om arktisk dyreliv og kultur.
Utforsk det urørte, arktiske landskapet på Kvaløya i sommer. Guiden din vil lære deg om lokal arktisk kultur når du går gjennom tradisjonelle fiskevær og fortelle deg om lokalt dyreliv, inkludert sjøfugler, fisk, seler, oter, rein og hvaler.

Du vil ikke kunne motstå å fange det fargerike sommerlandskapet fullt av lokale planter, trær og blomster gjennom linsen din. Og hvis du ikke har et kamera, vil vi gjøre det for deg.

Nyt en tradisjonell norsk lunsj rundt et bål på en arktisk strand. Ikke glem å ta med en badedrakt i tilfelle det krystallklare vannet frister.

Inkludert: transport i en Mercedes-minibuss med Wi-fi, Profesjonell sjåfør og engelsktalende guide, fotostopp, varm sjokolade, te og kaffe, en norsk lunsj med bål, digitale bilder
Ta med deg: varme klær og fotoapparat

** Vi krever minimum 4 passasjerer på denne turen**

Hent fra utsiden av hotellet ditt i sentrum. Hvis du bor på en AirBnB eller annen privat innkvartering, må du velge et av hotellene i sentrum for henting.

Antall deltakere: 4-8
Vanskelighetsgrad: lett
Varighet: 5 timer

Avgangstid- og sted: Vi henter deg mellom kl 09.00 - 09.15 fra hotellet du bor på.
Address: Samuel Arnesens Gate 5, 9008 Tromsø
Phone: 47436 61 11
Email: