Silent Whale Watching
an orca
the boat Brim
Silent Whale Watching
Silent Whale Watching
Silent Whale Watching
Silent Whale Watching
Silent Whale Watching
Silent Whale Watching
Silent Whale Watching
Silent Whale Watching

Stille Hvalsafari

Brim Explorer

Denne turen utføres av Brim Explorer. Få et unikt perspektiv på majestetisk knølhval og spekkhuggere med en undersjøisk drone og mikrofon. Mens dyrene jakter i de silderike fjordene i Troms, gjør vårt stillegående elektriske skip det mulig å komme nær uten å forstyrre dem.

Med avreise Tromsø om morgenen setter vi kurs ut mot hvalen i tide for å rekke de korte dagslystimene. På veien kan du nyte den fantastiske utsikten over vinterkledde landskap i komfortable, panoramiske salonger og over flere dekk. Du finner et utvalg av mat og drikke til salgs om bord.


Vi bruker en hybridmotor for å nå hvalen, og når vi er i nærheten, bytter vi over til en stillegående elektrisk motor som gjør at vi kan komme nær uten å forstyrre dem. Vi setter ut en undersjøisk drone og hydrofon som fanger bilder og lyd av hvalene som samarbeider for å jakte sild. 


Vær oppmerksom på at lengden på denne turen avhenger av hvor hvalen befinner seg og kan derfor variere fra 4-7 timer. Det er ingen garanti for å se hval, men vi vil alltid gjøre vårt beste!Avgangstid og sted: kl. 08:00 fra bryggen utenfor Clarion Hotel The Edge
Varighet: 8-9 timer
Vanskelighetsgrad: lett/for alle
Antall deltakere: 1-140
Inkludert: engelsktalende guide, gratis wifi. Mat og drikke kan kjøpes ombord
Ta med deg: Varme klær, jakke, lue, hansker/votter, kamera

Andre fasiliteter:
- Stillegående elektrisk-hybrid katamaran
- Toalett ombord
- Tilgjengelig for rullestolbrukere
- Flere utendørsdekk med god utsikt

Kontaktinformasjon Brim Explorer +47 776 51 100 / [email protected]
Phone: +47776 51 100
Email: