Snøscooter og besøk på ishotell

Destination Tromsø

Denne turen utføres av Destination Tromsø. På denne turen får du muligheten til å kombinere to av Tromsøs "må gjøre" turer; et besøk til Tromsø Ice Domes, og snøscootertur i den arktiske villmarken.
Tromsø Ice Domes bygges på nytt hvert år, og varer bare til april før de smelter. Dette gjør at hotellet alltid lager nye utskjæringer og temaer for å sikre at det er en ny opplevelse hver sesong. Ved iskupplene vil du bli møtt av en kunnskapsrik guide som tar deg med på en 1,5 timers guidet tur gjennom isbaren, isrestauranten, iskinoen og ishotellet. Hver utskjæring forteller sin unike historie, så du vil forbløffet, og ha tilegnet deg ny kunnskap etter denne opplevelsen. Omvisningen inkluderer en alkoholfri is-shot i isbaren, og i iskinoen vil du få se en kort video som viser konstruksjonen av is-kupplene.

Det finnes også snøscooterturer like utenfor dørstokken til Tromsø Ice Domes, slik at du får sjansen til å kjøre en snøscooter enten før eller etter besøket på ishotellet. Gjestene kjører snøscooterne i par gjennom den frosne arktiske villmarken. Vi vil gi deg alt du trenger av bekledning for snøscooterkjøring. Vær oppmerksom på at du må ta med førerkortet med deg, og alle sjåfører må være 18 år. Passasjerer må være minst 10 år.

Inkludert: transfer (ca. 75 minutter hver vei), instruksjoner på hvordan kjøre snøscooter, klær (hjelm, hansker, varmekjeledress og varme sko), enkel lunsj og varm drikke, besøk med guidet omvisning på ishotellet, alkoholfri is-shot
Ta med deg: gyldig førerkort og varme klær til å ha under kjeledressen
Vanskelighetsgrad: middels
Antall deltakere: 2-20
Varighet:8 - 8,5 timer
Avgangstid og sted: kl. 08:30 utenfor Clarion Hotel The Edge
Phone: +47400 01 663
Email: