Snøscooter

Destination Snowman

Denne turen utføres av Destination Snowman. Opplev hvor moro det er å kjøre snøscooter! Naturen i Målselv er flott - med innlandsklima, klart og kaldt vær og med optimale forhold for is og snø.
Opplev litt moro på snøscooter! Dette er ingen ekspedisjon, og passer best for dem som har liten eller ingen erfaring med snøscooter fra før. Løypene er enkle å manøvrere, perfekt for nybegynnere! En erfaren guide vil introdusere deg for snøscooteren og vise hvordan den skal kjøres. Deltakerne kjører i par, og vil bli gitt muligheten til å bytte på kjøringen underveis. Naturen i Bardufoss-regionen er flott: innlandsklima, klart og kaldt vær og med optimale forhold for is, snø og nordlys. Varme klær, sko, hansker og hjelm er inkludert. OBS! Det kreves førerkort for å kjøre snøscooter.

Den beste måten å komme til oss er å kjøre egen bil. Snøscooterkjøringen foregår på adressen Mellombygdveien 829 i Målselv kommune. Book dagen du ønsker snøscooter, så får du like etterpå en mail om tidspunktet for opplevelsen.

Rutebuss nr. 100 går fra både Prostneset i Tromsø og Narvik Bussterminal til Buktamoen, turen tar ca. to timer fra begge byene.
Vi kan forhåndsavtale, mot ekstra kostnad, å hente dere på Buktamoen og kjøre ca. ti kilometer opp til Basecamp. Vær obs på at det ikke går buss tilbake til Tromsø eller Narvik nattestid, slik at du da må forhåndsbooke overnatting på Rundhaug Gjestegård.
Rutebuss (tromskortet.no), samt overnatting må bookes på eget initiativ.

Varighet: 3 timer
Inkludert: Scootertur, kaffe/te, småkaker, varme klær, guide
Ta med deg: førerkort, lue, votter og varme sko
Address: Blåbærveien 45, 9321 Moen
Phone: +4777830570
Email: