Snøscooter
Snøscooter
Snøscooter
Snøscooter

Snøscooter

Visit Bardufoss

Opplev hvor moro det er å kjøre snøskuter! Naturen i Målselv er flott - med innlandsklima, klart og kaldt vær og med optimale forhold for is og snø.
Naturen i Bardufoss regionen er flott; innlandsklima, klart og kaldt vær og med optimale forhold for is, snø og nordlys. Denne skuterturen er absolutt ingen ekspedisjon! Løypene våre er tilpasset nybegynnere, lett å kjøre for alle. Du ankommer campen, der du får varme klær. En engelsktalende guide vil introdusere deg til skuteren, og hvordan handtere kjøretøyet. Dere vil kjøre i par, to og to på hver skuter med muligheten for å bytte på å kjøre undervegs. Du må ha førerkort for å kunne kjøre skuter.
Varme klær, sko, hansker og hjelm er inkludert. I campen vil det etterpå bli servert kaffe/ te og snacks, samt suppe. Her finnes også en kafe og en suvenir butikk.
Book seinest kl. 18.00 dagen før ankomst

Etter skuterturen vil en guide hente deg til en valgfri aktivitet; velg mellom en kort trugetur, kort lokal guiding eller bare avslapning i koselige omgivelser. Uansett får du innblikk i den lokale kulturen i Bardufoss regionen og trekkhundenes daglige liv.
Aktiviteten kan bookes innen kl. 18.00 dagen før.

PRIS DAGPAKKE fra Tromsø: Kr. 3799,- pp
INCL.: Scooter, lokal guide, lunsj, kaffe/te, kaker, varme klær, tur/retur Tromsø

BOOK EKSTRA overnatting og/ eller aktiviteter: tlf. + 47 77 83 05 70/ [email protected]
BO på det historiske hotellet Rundhaug Gjestegård eller innendørs Glamping på Basecamp NORD.
AKTIVITET: Aurora Sky Point, Hundekjøring, Wild Moose Safari, Snowshoes w/ guide, Feed the Reindeer, Snow Fun, Alpin eller langrenn
MAT: Forhåndsbestill middag
Adresse: Blåbærveien 45, 9321 Moen
Phone: +4777830570
E-post: