Husfjellet om sommeren
Inne på restauranten
Måltid på restauranten
Vandretur i arktisk sommerlys
Toppen av fjellet Segla
Dobbeltrom med utsikt
Oppholdsrom i hytte
Skagi Senja hotel & lodge

Skagi Senja hotel & lodge

Skagi Senja hotel & lodge ligger på den røffe og spektakulære vestkysten av Norges nest største øy, Senja.
Her bor du midt i det lille, trivelige, lokalsamfunnet Skaland, tett på attraksjoner som Husfjellet, utsiktspunktene i Bergsbotn og Tungeneset, Kråkeslottet, friluftsområdet i Ersfjord og ikke minst den magisk, vakre Bergsfjorden.

Skagi ligger ved foten til en av de mest populære toppturmålene på Senja. Rett utenfor døren finner du startpunktet til Husfjellet. Utsikten fra Husfjellet er en spektakulær opplevelse som anbefales på det varmeste. Toppen kan bestiges både sommer- og vinterstid og passer for alle.

Du kan leie utstyr for egne aktiviteter eller delta på flotte, trygge og organiserte opplevelser til havs og på land fra våre samarbeidspartnere.

Som par eller alenereisende bor du gjerne på et av våre seks hotellrom, der frokost er inkludert. Familier, små grupper eller par på aktivitetsferie hygger seg ofte sammen på våre koselige hytter. I vår restaurant, Flo bord & bar, kan du nyte god lokal mat og drikke, trekke pusten og varme deg litt før du legger ut på nye eventyr. Vi arrangerer også selskaper og events.

Vertskapet deler gjerne av sin lokalkunnskap og ønsker deg varmt velkommen til eventyrøya Senja!
Adresse: Bergsfjordveien 1787, 9385 Skaland
Phone: +47975 92 929
E-post: