Vandretur

Sightseeing og vandretur

Tromsø Outdoor

Denne turen utføres av Tromsø Outdoor. Ingen snø? Ingen problem.Mens vi venter for snø, tilbyr vi en fin alternative. En panorama kjørertur utover Kvaløya mellom fjorder og spisse fjell og fin vandretur på enkelt nivå. Med en liten flaks får vi se både reinsdyr og ørn når vi kjører langs fjordene og får mulighet å observere sent høstens natur. 

Vi går en liten vandretur i lett terreng, ut til en klippeformasjon, med fantastisk utsikt ut over havet, og inn over alle de mange og spisse fjelltoppene på Kvaløya.


Vår guide gir interessant informasjon om både flora, fauna og lokal historie. Det blir flere stopp i løpet av turen, med muligheter for å ta bilder og få informasjon om stedene. Vandringen er også lett, så det kreves ikke noen spesiell erfaring for å bli med på denne turen. Passer godt for både barn fra 8 år og eldre.


Etter som været skifter raskt i Nord Norge, ber vi alle om å bringe vann og vindtette jacke og bukser, varme klær, og varme sko på turen.


Turen tilbys mens vi forsatt venter på snø. Når snøforhold blir bedre skal vi kjøre vår regulære trugge og langrenn utflukt. Dersom du har allerede bestilt vandreturen får du tilbud til å være med på en av de andre utflukt i steden for. 


Inkludert: Transfer, guide, varm og kald drikke, lefse.

Varighet: 4 timer

Antall deltagere: 2-15

Vanskelighetsgrad: Lett / Alle

When can I book it?

28 may 2024
Sightseeing og vandretur 28 May 2024
29 may 2024
Sightseeing og vandretur 29 May 2024
30 may 2024
Sightseeing og vandretur 30 May 2024

Show 196 more occasions (of 1060)

E-post: