Senja rundt med el-sykkel og midnattssol

Senja by heart

Opplev ville, vakre Senja fra setet på en elsykkel!
Sommeren 2022 skal vi igjen vise frem det flotteste Senja har å by på. Vi legger opp til en 6-dagers guidet tur på elsykkel Senja rundt. Syklingen skjer på kveldstid i midnattssol. På dagtid vil det være mulighet for å delta på kjente, lett tilgjengelige fotturer. Her garanterer vi spektakulære opplevelser!

Høydepunkter:

· Eksklusiv tur - maks 10 deltager

· Rå natur - Nasjonale Turistveger

· Privat båttransport på enkelte etapper

· 3-retters middag av lokale råvarer
OM TUREN

Oppmøte er på Finnsnes og vi blir transportert til Torsken, hvor vi starter med en tre-retters middag og blir kjent. Presentasjons runde og guiden går gjennom programmet.

Det er el sykling som er i fokus, men det er lagt opp til frivillige fotturer på dagtid, i lett, men eventyrlig terreng.

Syklingen starter på kvelden slik at vi får med oss det magiske lyset og mulighet for å se midnattssolen underveis. For å komme rundt øya blir det to overganger hvor vi transporteres med båt. På hver sykkel-etappe vil det bli stopp og besøk på både kjente og mindre kjente turmål.

Overnattingsplassene har høy standard, og alle måltider er inkludert. Det vil være god mat mellom aktivitetene, samt tre-retters middag hver kveld laget på våre fantastiske, lokale råvarer.

Transport av bagasje tilbys hele turen.

Transport fra/til Finnsnes er inkludert.

Turen er middels krevende

Les fullstendig program her
Phone: +47911 90 240
Email: