Rom Rica Grand Hotel Tromsø
Møtesal Rica Grand Hotel Tromsø
Møterom Rica Grand Hotel Tromsø
Spisesal Rica Grand Hotel Tromsø
Superior rom Rica Grand Hotel Tromsø
Resepsjon Rica Grand Hotel Tromsø
Resepsjon Rica Grand Hotel Tromsø
Rom Rica Grand Hotel Tromsø

Scandic Grand Tromsø

Med hjertet i sentrum ligger Scandic Grand Tromsø i Storgata i kort avstand til de fleste av byens fasiliteter. 100 meter fra Tromsø Domkirke, 120 meter fra Macks Bryggeri og 200 meter fra Polaria Opplevelsessenter. Vi tilbyr 133 spennende og nyoppussede rom der Tromsø vist i bilder og tekst gjennom hele hotellet. Trenger du store familierom med plass til fire, en godt businessrom for den forretningsreisende eller en romslig juniorsuite for med litt luksus? Da er Scandic Grand stedet.
Scandic Grand Tromsø er et komfortabelt og trivelig hotell med beliggenhet midt i Storgata, den største handlegaten i Tromsø sentrum. Hotellet har 133 gode rom, derav hele 10 flotte juniorsuiter, flere to-roms familierom og mange store doble rom.

Hotellet har 4 velutstyrte og funksjonelle møterom med plass fra 4 til 120 personer samtidig, og det aller meste av tekniske utstyr. I lobbyen finner du en velutstyrt lobbyshop med mye av det du som gjest skulle trenge av smått og stort.

Scandic hotellene tilbyr et fantastisk frokostkonsept, med det aller meste gjesten måtte trenge av kaldt og varmt. Kjeden anerkjennes for å ha en av Norges beste frokoster, og Scandic Grand Tromsø er intet unntak. I hotellet er også Tromsøs mest populære utested, Gründer Café & Bar og nattklubben Gründer by night. Her kan du få dekket de fleste ønsker fra god lokal mat til internasjonale drinker.

Hotellrommene har nye komfortable senger og kostnadsfri Wi-Fi. Alle rommene er røykfrie, har minibar og flatskjerm-TV. Noen av rommene har sittegruppe og høyttaleranlegg for ipod/smarttelefon. Hotellet har gratis kaffe/te i resepsjonen til alle sine gjester. Flybussen stopper utenfor hotellet.

Både sommer som vinter er Scandic Grand Tromsø et svært godt utgangspunkt både for den forretningsreisende, konferansegjesten og de mange turister som besøker byen.
Adresse: Storgata 44, 9008 Tromsø
E-post: