Ria Money Transfer

Ria Money Transfer Tromsø

Christina Mandahl, Markedsføringssjef i Ria Money Transfer & Valutaveksling i Norge sier at å gjøre leksene dine før du reiser er en fin måte å spare penger på og få mest mulig ut av tiden din på ferie.
«Å kjøpe valuta på destinasjonen er også et godt alternativ for mange reisende hvis de ikke kan kjøpe det på forhånd. Bare sørge for å unngå flyplasskioskene. Fordi prisene er ofte lavere og avgiftene er ofte de høyeste, forklarer hun.

Ria er et ledende pengeoverføringsselskap globalt, med 30 års erfaring og et enormt nettverk i rundt 150 land. I 2019 åpnet Ria en butikk i Tromsø som er selskapets nordligste Ria-butikk i Europa. Butikken ligger i Storgata 32, 9008 Tromsø. Ria-butikken i Tromsø kan veksle mer enn 40 valutaer til norske kroner.

«Det er enkelt å finne oss i Tromsø. Butikken vår ligger i hovedgaten som har mange transportforbindelser, og den berømte Tromsø domkirke - en av Norges største trekirker, ligger like ved. Tromsø er også kjent for Aurora Borealis som kan sees i perioden fra Oktober til Februar.» sier markedsføringssjefen.


“Ria tilbyr de beste valutakursene i byen. Vi tilbyr også spesialpriser for større beløp, og hvis kunder har valuta igjen etter ferien, vil vi gjerne kjøpe det tilbake uten noe provisjoner, ”bekrefter hun.


2 måter å veksle valuta på i Tromsø

- Reserver utenlandsk valuta på forhånd via telefon for valutabestilling. Ring butikken på tel nr. 474 65 116. Vårt personal vil forberede ditt ordrer og vil ta kontakt når den er klar for henting.

- Besøk vår Ria-butikk som ligger på Storgata 32, og snakk direkte med en av våre kasserer.

Christina legger til at Ria også tilbyr utenlandsk pengeoverføringstjenester. “Hvis kunder trenger å sende eller motta penger fra utlandet er vi veldig glade for å ivareta dem. De fleste transaksjoner kan betales med kontanter, kredittkort eller debetkort. Vi ser frem til å ønske nye kunder velkommen til vår butikk, og vi vil gjerne bidra til å gjøre opplevelsen deres i denne vakre byen minneverdig. ”

Rias pengeoverføring og valutaveksling er åpent 6 dager i uken, mandag til lørdag ​​fra 10:00 til 18:00
Adresse: Samuel Arnesens gate 5, 9008 Tromsø