Reisen på jakt etter nordlyset - Privat
northern lights, bonfire and coastyal landcape
Reisen på jakt etter nordlyset - Privat
Reisen på jakt etter nordlyset - Privat
Reisen på jakt etter nordlyset - Privat
Reisen på jakt etter nordlyset - Privat
Reisen på jakt etter nordlyset - Privat
Reisen på jakt etter nordlyset - Privat
Reisen på jakt etter nordlyset - Privat

Reisen på jakt etter nordlyset - Privat

Northern Soul Adventures

Denne turen utføres av Northern Soul Adventures.
I jakten på det fantastiske nordlyset, vil du fort oppdage at to netter med nordlys gir to helt unike opplevelser. Dette er noe som aldri slutter å fascinere oss og holder oss gående gjennom en lang og spennende vintersesong.

Hver kveld krever nøye planlegging, og det er derfor ønskelig å møte deg på et sentralt møtested i forkant av turen, for å diskutere vår plan for kvelden sammen med resten av gruppen (maks 8 personer). Dette gir oss mer tid til å finne og oppleve nordlyset når det kommer til stykket!

Vår spesialbygde bil er fullt utstyrt med alt vi trenger for turen, noe som gir komfort til å kunne nyte det arktiske landskapet i ro og mak. Avhengig av værforholdene, vil kjøreavstandene variere. Noen ganger vil det være en kort kjøretur til kysten av Tromsø, andre ganger vil vi ta turen inn til Finland, i håp om å se nordlyset i sin fulle prakt.

I det vi har funnet passende værforhold, vil vi sette opp en leir for kvelden. Noen kvelder vil nordlyset være akkurat der hvor vi setter opp leirstedet og det kan vare utover hele kvelden. Andre ganger må vi smøre oss med tålmodighet og positivitet, i påvente av et glimt av nordlys over horisonten. Selv om vi har gode sjanser for å se nordlyset nesten hver kveld, vil ingen værmelding kunne gi oss eksakte prognoser for hva vi vil oppleve der ute. Det handler derfor mye om å tørre og ta sjansen, og vi anbefaler derfor å reservere mer enn én tur, i tilfelle det skulle komme et værskifte.

Å holde seg god og varm, er essensielt for å kunne nyte arktiske vinterkvelder ved 69 grader nord. Hos oss kan du varme deg rundt det sprakende leirbålet, samtidig som du kan benytte muligheten til å bli bedre kjent med de andre reisene på turen. Vi tilbyr også en varm, solid grønnsakssuppe og noe varmt å drikke, i tillegg til noe godt til kaffen. Alt på denne nordlysturen er hjemmelaget, miljøvennlig og passende for veganere. I tillegg til alt dette har vi også med oss kjeledresser, som kan benyttes når temperaturen kryper under null grader celsius.

Vi er alltid på utkikk etter gode fotomotiver og skjønner hvor viktig bilder kan være for å dokumentere nordlysjakten! Vi er lidenskapelige fotografer, opptatt av å fange de magiske øyeblikkene av deg og nordlyset. Om du ønsker å ta egne foto med eget kamerautstyr, er vi behjelpelig med utlån av stativ. Vi kan også gi deg tips og råd som kan høyne fotokvaliteten, slik at du kan få maksimalt utbytte av fotopplevelsen din. Alle våre foto fra turen vil bli sendt direkte til deg neste dag, ved bruk av et bildefremvisningsprogram som er passord-beskyttet.

Om du er glad i natur, er på jakt etter en god opplevelse og synes det er gøy å møte likesinnede mennesker, da er denne turen noe for deg!

Kombiner gjerne nordlysjakten med «Artisk kjøretur: Kvaløya med lunsj i naturskjønne omgivelser», en dagstur som tar deg med til det flotte og varierte landskapet utenfor Tromsø. Ved Norges femte største øy, Kvaløya, er det også gode sjanser for å oppleve et yrende dyreliv.

*Nordlys solnedgang: Høst (slutten av august – begynnelsen av september), vår (slutten av mars – april). I løpet av denne tiden er det mulig å se nordlyset, men det kan virke noe svakere, siden nettene er lysere og kortere på denne tiden av året.

For mere informasjon se: northernsouladventures.com

Inkludert: Ny komfortabel 4x4 utstyrt varebil, Hjemmelaget, økologisk grønnsakssuppe & brød, Cookies, Varm drikke (te + kaffe), Stativ av høy kvalitet og hodelykter, Nordlysportrett, Profesjonelle foto fra nordlysturen, Bål, Kjeledresser, Håndvarmere + varmeelement til å putte i sko, Pick-up & Drop-off ved Hotel/AirBnb i Tromsø.
Varighet: 6-9 timer
Antall deltagere: opp til 8

NB: Ta med passet ditt
Phone: 4796699018
E-post: