Reindsyrmating og Nordlys
Reindsyrmating og Nordlys
Reindsyrmating og Nordlys
Reindsyrmating og Nordlys
Reindsyrmating og Nordlys

Reindsyrmating og Nordlys

Tromsø Lapland

Denne turen utføres av Tromsø Lapland. Bli med på vår tur og opplev reinsdyr på nært hold! Disse beskjedne, men nysgjerrige skapningene kommer til å spise rett ut av hendene deres. Dere kan tilbringe rikelig med tid blant disse magiske vesenene.
Ifølge samene har nordlyset en lyd. Sett dere godt til rette og lytt, kanskje dere kan høre det også! Vi kan ikke forutsi når frøken Aurora dukker opp, så når det skjer er det ekstra magisk. Vi har heldigvis en beliggenhet med veldig lite lysforurensning og nydelig natur som er utmerket for å oppleve dette fenomenet i all sin prakt!

Nå som reinsdyrene er mette og fornøyde, er det deres tur til å spise middag. Dere går til Gammen (tradisjonell, samisk hytte) hvor dere blir servert varm drikke og en smaksrik Bidos, vår tradisjonelle samiske suppe med reinsdyrkjøtt. Inne i Gammen kommer vår guide til å fortelle dere mer om livet i Arktis, samisk kunnskap, kultur, og vil vise dere en samling av samiske gjenstander og klær.

Tromsø Lapland ble etablert av en ekte samisk familie i 2009 med lange tradisjoner innen reindrift, og har lengst erfaring med å drive autentiske, samiske opplevelser og kulturomvisning i Tromsø.

*Dessverre ikke egnet for rullestolbrukere da snøen/terrenget gjør det vanskelig å manøvrere leiren.

Etter å ha sjekket inn med vår guide vil dere bli med på en 45-minutters kjøretur til leiren vår. På veien vil dere kunne nyte de vakre nordnorske fjellene i utkanten av Tromsø. Lyngsalpene er hjemsted for fantastiske kystlandskap og idylliske landsbyer. Spenn setebeltet og kos dere på turen!

Inkludert:
-Tur/retur transport (45 min én vei).
-Kunnskapsfull, engelsktalende samisk guide.
-Tilgang til innhegningen og mating av reinsdyrflokken ved leiren
-Varm drikke og varm mat (tradisjonell Samisk bidus). Vegetarisk alternativ finnes.
-Fortellinger om samisk kultur og historie.

Ta med deg:
-Kamera Varme klær

Varighet: 4-5 timer
Antall deltagere: 6 - 49

Oppmøtetid og sted: kl. 17:45 utenfor Radisson Blu hotel, Sjøgata 7
Avgangstid og sted: kl. 18:00 fra Radisson Blu hotel
Address: Sjursnesvegen 144, 9027 RAMFJORDBOTN
Phone: +4791857635
Email: