Private Tesla x Fjord Sightseeing
Private Tesla x Fjord Sightseeing
Private Tesla x Fjord Sightseeing
Private Tesla x Fjord Sightseeing
Private Tesla x Fjord Sightseeing
Private Tesla x Fjord Sightseeing

Private Tesla x Fjord Sightseeing

Pukka Travels

Denne turen utføres av Pukka Travels. Dette er den perfekte turen for en familie, et par eller en vennegjeng som ønsker å utforske Tromsø i en eksklusiv setting.
I løpet av denne turen kan du la vår erfarne guide ta deg med til våre favorittsteder, eller tilpasse ruten slik at den passer deg. Fjordene, de små tettstedene og sandstrendene som ligger rett utenfor Tromsø er et helt fantastisk område som vi elsker å utforske sammen med reisende fra hele verden. Fordelen med å dra ut i naturen med oss er at vi kan vise deg de mest fantastiske stedene i området, dele kunnskap og historie, samtidig som du holder deg varm og komfortabel i vår varme Tesla.

Før turen starter møtes vi på vår Basecamp i Tromsø sentrum for en orientering og introduksjon til området vi skal utforske. Dette er en tur for hele familien, og du vil få muligheten til å stille spørsmål, ta bilder og strekke på beina i fantastiske arktiske omgivelser.

Under turen vil vi stoppe for kaffe, te og et lett måltid på et av våre favorittsteder. Vi vil tilby varme kjeledresser, hansker og sko for å gjøre denne arktiske opplevelsen så behagelig som mulig. Bilen er alltid varm, og hvis du er interessert i å ta bilder når vi stopper, kan du låne stativene våre gratis.

På denne private turen holder vi alltid gruppene små (opptil 5 personer), for at du skal få den personlige opplevelsen og enkelt komme i kontakt med guidene våre, noe vi streber etter hos Pukka Travels. Nyt den private turen med din gruppe og deres erfarne guide.

I løpet av turen tar vi deg til 3 hovedpunkter som ligger på Kvaløya.

Vår første stopp er Ersfjord, en lokal kystlandsby som tradisjonelt er et fiskevær - nå en fantastisk fjord, populær for besøkende og perfekt for de som ønsker å ta bilder.

Det neste stedet vi tar deg til er Sommarøy, en liten øy tilknyttet Kvaløya via bro. Sommarøy er kjent for sin fantastiske natur med krystallklart blått vann og sandstrender med fjell i bakgrunnen som gir deg en dramatisk utsikt over det arktiske landskapet.

Siste stopp på turen er nydelige Hella, hvor vi også finner gamle helleristninger. Veien som tar oss fra Sommarøy til Hella er en godbit for alle sanser. Avhengig av tid, kan det hende at vi tar noen få andre stopp for å se, fotografere og strekke på bena, og hvis du er heldig, kan vi få øye på rein, elg, ørn og annet dyreliv underveis. I løpet av et av stoppene ovenfor serverer vi en lett piknik bestående av wrap og varm drikke.

Inkludert:
Sertifisert sjåfør og guide
Piknik, lunsj, snacks, kaffe, te
Økotransport i en Tesla-modell X
Hansker, støvler og dresser om nødvendig
Loungetilgang på vår basecamp

Oppmøtetid: senest 10 minutter før avgang
Avgangstid og sted: 10.00 fra vår basecamp i Kirkegata 1 i Tromsø
Varighet: 5 timer
Sesong: 1. juni - 31. august
Pris: 6500 NOK (1-5 gjester)
Adresse: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: +4799371010
E-post: