Northern Lights
Northern Lights
Break at the mountain
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights

Privat guide

Arctic Trip

Denne turen utføres av Roy Sætre Arctic Trip. En privat tur med stor fleksibilitet. Jeg kan gjerne være din lokale guide i Troms, om det er nordlystur, sightseeing, trugetur, ski, etc. Du kan bestemme hvilken tur du vil ha, når du ønsker, hvor og hvor lenge.
Søker du etter en privat tur med stor fleksibilitet? Jeg kan gjerne være din lokale guide i Troms. Du kan bestemme hvilken tur du vil ha, hvor og hvor lenge. Du betaler kun for de timene vi bruker på turen. Startpris 2 000 NOK, etter første timen 1 500 NOK/time, minimum to timer. F.eks. for 2 timer 3500 NOK, 3 timer 5000 NOK, 4 timer 6500 NOK etc. Jeg kan selvfølgelig hjelpe deg med å bestemme. Bare ta kontakt hvis det er noe du lurer på.. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

På vinterstid kan du velge mellom følgende aktiviteter:
- Nordlystur
- Sightseeing
- Ski (langrenn, off-piste, alpint, telemark, snowboard)
- Trugetur
- Isfiske
- Jakt
- Villmarksliv
- Fotografering
- Badstue med spafunksjon

Ekstra: Jeg kan også lage middag ute hvis dere vil. Det blir å ta ca. en time totalt med alle forberedelser.

Jeg er født og oppvokst i Nordkjosbotn i Troms. Friluftsliv er kjempeviktig for meg uansett vær men selvfølgelig er det mer koselig å være ute når det er fint. Jeg liker å møte og bli kjent med andre mennesker, og dele erfaringer og kunnskap; det er min måte å reise. Jeg har jobbet i turistnæringa siden 1993, de første ti år som skilærer og etter det med nordlys, ski, isfiske og trugeturer.

Jeg kommer til å ta bilder på alle turene mine. I tillegg til vanlige bilder, har vi også mulighet til å ta timelaps, 360 bilder og 4k filmer av nordlyset, hvis det er fine forhold. Alle bilder og videoer er inkludert i prisen, også i RAW-format.

Inkludert:
Privat tur
Lokal guide
Varme drikker og snacks. Middag på forespørsel (+ 1 time).
Fotografering-instruksjoner
Bilder og filmer fra turen, JPG og RAW filer
Varme klær (kjeledress, vintersko, luer, votter)
Stativ (totalt fire tilgjengelig)

Ta med deg: Varme klær. Ullsokker er anbefalt. Husk å ta med pass (for de det gjelder) i tilfelle vi må krysse grensen til Finland.

Antall deltagere: 1-8
Vanskelighetsgrad: Etter kundens ønske
Avgangstid og sted: Etter kundens ønske, i Tromsø eller nærområde
Varighet: Etter kundens ønske, minst to timer
Phone: +47476 63 447
Email: