Privat fisketur med båt i Tromsø
Gjester som fisker med stang
Gjester som fisker med stang
Gjest viser frem fangsten
Katamaranen MB Havcruise
Inne i MB Havcruise
Vertskapet til Sørøya Havfiskecruise
Gjester på kaia foran katamaranen MB Havcruise
Gjester koser seg ombord
Verten gjør klar fiskeutstyret

Privat fisketur med båt i Tromsø

Sørøya Havfiskecruise

Turen utføres av Sørøya Havfiskecruise AS som har vært i drift siden 2006. Vår solide katamaran MB Havcruise egner seg perfekt for private turer til mindre grupper for firma, og andre. Vi er et nordnorsk firma med lokale og erfarne skippere og mannskap.
Hvorfor ikke samle sammen en gjeng til en skikkelig nordnorsk opplevelse som vinterfiske? Lokale og kunnskapsrike verter som har lang erfaring med havfisketurisme vil gi dere en ekstra trygg og minnerik tur.

Om bord hos oss kan man enkelt tilrettelegge for små firmaturer, blåturer, tematurer, kurs og konferanser, vennelag og annet. Vi har PA anlegg om bord for live musikk om ønskelig. For en ekstra pris kan vi også skaffe trubadurer.

Det er nesten et «must» å ta seg en fisketur når man er i Tromsø. Stor torsk er vanlig å få på denne tiden av året, men vi får også ofte både steinbit, sei, hyse og kveite. Vi har til dags dato ikke gått tomhendt til kai! Som en ekstra bonus ser vi ofte både havørn og små delfiner. De vakre klare vinterfargene, som omgir oss, kan ta pusten fra enhver. Turen avsluttes med et festmåltid av egen fangst, ferskere fiskemåltid kan man ikke få. Dette er virkelig en opplevelse for livet

Vi tilbyr selvsagt de deiligste fiskemåltider. En av favorittene er kokt torsk med gulrøtter, poteter, bacon, løk, smør og flatbrød. På denne turen er vi nesten 100 % sikker på at dette blir laget av «blodfersk» selvfanget fisk.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord. Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotel. ved siden av vår røde og hvite katamaran MB Havcruise. Møt minimum 15 minutter før avgang.

Avgangstid og sted: kl. 10:00 fra flytebrygga nord for Scandic Ishavshotel
Varighet: 3 timer (kan utvides etter avtale med leverandør)
Inkludert: guide, varmekjeledress og fiskeutstyr
Ta med dere: varme klær som lue, votter og varme sko
Vanskelighetsgrad: lett
Antall deltakere: inntil 12 gjester
Phone: 47948 47 500
E-post: