Gaupe i Polar Park sør for Tromsø
Elg i Polar Park sør for Tromsø
The Arctic Route buss
Moskus i Polar Park sør for Tromsø
Dyr i Polar Park sør for Tromsø
Ulv i Polar Park sør for Tromsø

Polar Park med transfer fra Tromsø med The Arctic Route

Polar Park er verdens nordligste dyrepark, og hjem til Nordens store rovdyr og klovdyr. I parken kan du oppleve brunbjørn, ulv og gaupe så vel som elg, hjort, moskus og rein. Parken har siden åpningen i 1994 basert seg på å vise frem dyr i naturlige omgivelser.

Dyrevelferd er Polar Park's viktigste fokus, og med all den plass dyrene har å boltre seg på så hender det at de gjemmer seg i busker og kratt. Likevel er de fleste av de sosiale og nysgjerrige, så muligheten for å få øye på dyrene er normalt stor. Om du er forberedt på å bruke god tid på besøket ditt vil sjansene være store får å se parkens rov- og klovdyr.


Landskapet rundt Polar Park er et praktfullt bakteppe for din villmarksopplevelse. Du kan velge om du ønsker å vandre rundt på egenhånd i Parken, eller du kan være med på rovdyrguiding sammen med en av dyrepasserne for å lære mer om dyrene. Det finnes også en restaurant og kafe hvor du kan nyte et godt måltid produsert av lokale råvarer, eller du kan ta med deg mat og drikke inn i parken. Rovdyrguiding er gratis – og finner sted i helgene i vintersesongen og hver dag i sommersesongen.


Program:

08:45: Oppmøte på parkeringen ved siden av Scandic Ishavshotel i Tromsø
09:00: Avgang til Polar Park fra parkeringen ved siden av Scandic Ishavshotel
12:00 - 15:00: Besøk på Polar Park
15:00: Avgang fra Polar Park tilbake til Tromsø. Ankomst Tromsø kl. 18:15


Inkludert:

  • Transfer tur/retur Tromsø - Polar Park med The Arctic Route
  • Inngang på Polar Park
  • Gratis WiFi ombord på bussen
  • Toalett på buss