Polar Park
Polar Park
Polar Park
Polar Park
Polar Park

Polar Park

Denne turen utføres av Aurora Borealis Tromsø AS. Polar Park er verdens nordligste dyrepark, og hjem til Nordens store rovdyr og klovdyr.
Hos oss kan du oppleve brunbjørn, ulv og gaupe så vel som elg, hjort, moskus og rein. Parken har siden åpningen i 1994 basert seg på å vise frem dyr i naturlige omgivelser.

Dyrevelferd er vårt viktigste fokus, og med all den plass de har å boltre seg på så hender det at de gjemmer seg i busker og kratt. Likevel er de fleste av de sosiale og nysgjerrige, så muligheten for å få øye på dyrene er normalt stor. Om du er forberedt på å bruke god tid på besøket ditt vil sjansene være store får å se våre rov- og klovdyr!

Landskapet rundt Polar Park er et praktfullt bakteppe for din villmarksopplevelse. Du kan velge om du ønsker å vandre rundt på egenhånd i Parken, eller du kan være med på rovdyrguiding sammen med en av våre dyrepassere for å lære mer om dyrene. Vi har også en restaurant og kafe hvor du kan nyte et godt måltid produsert av lokale råvarer, eller du kan ta med deg mat og drikke inn i parken. Vi har også flere bålplasser som kan benyttes om sommeren, om du foretrekker å være ute.

Inkludert: Transport (3 timer en vei), guiding på engelsk/norsk og inngangsbillett Polar Park
Ta med deg: Klær etter værforhold
Antall deltakere: 2-16
Avgangstid og sted: 09:00 utenfor Scandic Ishavshotell
Varighet: 9 timer
Vanskelighetsgrad: Veldig lett
Phone: 4795721007
Email: