Dame har fått en fisk
Båtdekk med fiskestenger
En steinbit
Folk fisker med fjorden bak
Høye fjell
Ørn

Polar fjord- og fisketur fra Tromsø med båt

Polar Adventures

Denne turen utføres av Polar Adventures.
Under denne fantastiske fjord- og fisketuren som tar deg rundt Troms majestetiske fjorder, gå ombord på en av våre sjarmerende og tradisjonelle båter for å se ekte arktisk dyreliv!
Denne fem timers Troms sightseeingturen lar deg se alle slags fugler og ekte arktisk dyreliv som havørnen for eksempel. Vårt mannskap vil møte deg på kaien i sentrum og ta deg med til våre mest populære steder til sjøs, som du kanskje har sett på postkort.

Mens vi cruiser Troms 'majestetiske fjorder, vil vi nyte deilig arktisk fisk, drikke og snacks. Polhavet kan nå oppleves på sitt beste!

Underveis stopper vi også for å prøve fiskelykken. På denne uforglemmelige turen vil du bli med våre lokale fiskere for å se ekte arktisk marint dyreliv. Vi tar deg med til de beste fiskeplassene der våre forfedre tilbrakte århundrer med fiske. På våre båter kan du fiske, og vi vil servere deg fisken mens du nyter norsk gjestfrihet i nord.

Du kan holde deg inne og føle varmen fra en lugar, eller du kan gå ut og se på utsikten fra dekk.
Du vil alltid ha gode muligheter til å ta bilder, så ha alltid kameraet klart.

Denne turen er trygg og egnet for familier.

Velkommen om bord!

Inkludert: Fiskesuppe med ferskt brød (vegansk suppe tilgjengelig), kaffe, te, varm sjokolade, vann, juice, snacks og kjeks, kjeledress, fiskeutstyr, krabbefelle.
Varighet: 5 timer
Antall deltagere: 6–80 personer (fordelt på to båter)
Vanskelighetsgrad: Lett / Familievennlig
Avgangstid og sted: kl.10:00 fra Polar Adventures-kontoret, piren foran, Killengreens gate 7-11.

Merk at hvis vi venter maks 5 minutter for gjester som ikke møter opp i tide. Gjester som ikke møter til tider for turen, vil ikke bli gitt full eller delvis refusjon. Vi vil imidlertid tilby å planlegge for en annen dag.
Phone: +47909 89 995
E-post: