Northern Lights Minibus Chase
Northern Lights Minibus Chase
Northern Lights Minibus Chase
Northern Lights Minibus Chase
Northern Lights Minibus Chase
Northern Lights Minibus Chase
Northern Lights Minibus Chase

Northern Lights Minibus Chase

Pukka Travels

Denne turen utføres av Pukka Travels. Velg den optimale turen for å maksimere sjansen for å se nordlyset.

Vi vet hvordan vi gjør det meste ut av en nordlystur, og denne turen er designet for at du skal få kvelden du drømmer om. Kunnskapsrike guider, sertifiserte sjåfører og profesjonelle bilder er inkludert. På denne turen skal du bare slappe av og nyte!

Tromsø er et av verdens beste steder for å se nordlys og vi har gjort vårt ytterste for å designe denne turen for deg som vil ha de beste sjansene for å se det fantastiske fenomenet. Turen har avgang fra vår basecamp i Tromsø sentrum. Derfra vil du gå med en av våre dedikerte guider som har brenner for å vise frem nordlyset og sikre at alle har en minnerik kveld en kan huske i lang tid.

I mindre grupper på maks 15 personer vil vi sette kursen ut i polarnatten til ett av våre favorittsteder for å sette opp camp og se nordlyset, vekk fra byen og lysforurensningen. Om det er overskyet over Tromsø er det ingen grunn til bekymring, vårt team vil analysere værforholdene før turen og holde kontakt med andre guider for å ha oversikt over hvor de beste forholdene for kvelden er, både for lokale og områder lengre vekk fra Tromsø.

Når vi har funnet det beste stedet, er det tid for å vente på at nordlyset skal vise seg. Guiden vil ta bilder, og vi vil også har tripoder til utlån om du ønsker det. 3 dager etter turen vil du få en bildepakke tilsendt med bildene fra kvelden. Vårt mål er at du skal føle deg så komfortabel som mulig mens du nyter ditt opphold i Tromsø og forhåpentligvis får se nordlyset!

Guiden din vil være sammen med deg hele kvelden og du vil før avgang få en varm kjeledress og varme
boots. Senere på kvelden vil det bli servert et varmt måltid foran bålet og varm sjokolade, kaffe og te vil være tilgjengelig. Om du har spesielle ønsker i forhold til mat, eller har allergier er det bare å si ifra på forhånd så ordner vi dette.

Inkludert: Guide, måltid, nøtter og marshmallows, varme pledd og skinn til å ha ute, fotostativ, bilder fra turen, kaffe, te, kakao, varmekjeledress
Ta med deg: Varme klær etter værforhold

Daglige avgangstider:
1. september til 15. september: kl. 20:00
16. september til 30. september: kl. 19:00
1. oktober til 31. mars: kl. 18:00

Oppmøtested:
Oppmøte på vår Pukka Travels Basecamp, Kirkegata 1, 9008 Tromsø

Varighet: 6-7 timer
Antall deltakere: 6-15
Vanskelighetsgrad: Lett
Adresse: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: +4799371010
E-post: