pictures on the wall
ballerina by the sea
pictures on the wall
picture
pictures
Nordnorsk Kunstmuseum
poeple making something
children playing with wood
children playing with wood
art Exhibition
elephants
art
giftshop
girl making something

Nordnorsk Kunstmuseum

Nordnorsk Kunstmuseum skaper rom for ideer.
Gjennom kunst gir vi nye blikk på det nordlige, livet og menneskene som til enhver tid befinner seg her. I våre saler kan du se kunst fra de norske mestere som Munch og Tidemand til samtidskunstnere som OC Jenssen og David Hockney, og alt imellom. Vi viser kunst fra de siste 200 år, i alle former og formater, fra 1800-tallets romantiske landskapsmalerier til samtidig kunsthåndverk av reinsdyrhorn og gamle jakker. Vi fokuserer også på nordlig og samisk samtidskunst og kunsthåndverk. Museet presenterer jevnlig nye, skiftende utstillinger av både norsk og utenlandsk kunst, i tillegg til samlingsutstillingen.

Vi ønsker at du som besøkende blir en medskaper til utstillingene. Vi vil ikke presentere ferdigtygde løsninger, men inspirere til undring, tolkning og deltagelse. Vi prøver også å til enhver tid ha installasjoner for praktisk deltagelse fra de besøkende.

Museets kafe er åpen i helgene, men vi tilbyr kaffe, te og kjeks alle dager. Vi har også en butikk med gaver, bøker, smykker og unik design. I vårt skapeverksted kan både store og små boltre seg med tegning, maling, veving og mye annet. Sommeren 2021 tilbyr vi faste omvisninger hver dag kl 13.00. og 14.00, samt aktiviteter i skapeverkstedet hver dag kl 12.00.

Hele museet er tilrettelagt for funksjonshemmede. Barn er hjertelig velkommen, og kan fritt bruke verkstedet vårt.

Les gjerne mer her.
Address: Sjøgata 1, 9260 Tromsø
Email: