Nordlystur med kamera inkludert
Nordlystur med kamera inkludert
Nordlystur med kamera inkludert
Nordlystur med kamera inkludert
Nordlystur med kamera inkludert
Nordlystur med kamera inkludert
Nordlystur med kamera inkludert

Nordlystur med kamera inkludert

Marianne’s Heaven on Earth Aurora Chaser Tours

Denne turen utføres av Marianne's Heaven on Earth Aurora Chaser Tours. Jeg er Marianne og jeg og min guide er profesjonelle fotografere med en stor lidenskap for Aurora og nattbilder.
Et Canon DSLR-kamera med en Canon 10-22mm vidvinkel linse, et ekstra batteri og 4 GB minnekort er inkludert i turen. Vi er spesialister på naturlig lite lys fotografering og annen fotografering inkludert flora og fauna.

Vi er en liten fotogruppe på åtte personer per minibuss og tar deg utenfor allfarvei. Vi leverer alt du trenger for din komfort; og for å fange ditt livs aurorabilde.

For å finne nordlyset, reiser vi i en 200 km radius; øyhopping eller nord, sør, øst til Finland eller Sverige.
Vi gir full nattlys fotografering undervisning for alle i løpet av turen slik at du får fange nordlyset og natten i all sin prakt.
Vi har live oppdateringer på nåværende tilstand av nordlysovalen, kp indeks og interplanetarisk magnetfelt. Vi er i kontakt med Tromsø metrologisk institutt frem til midnatt og i direkte link med andre guider på nordlysjakt. I tillegge har vi en toveis radiokontakt med vår søster gruppe. I de tre siste årene så vi nordlyset 96% gangene.

Vi serverer varm drikke og en finger buffet som noen ganger varmes over åpen ild. Vegetarmat må forhåndsbestilles. Vi kjører deg til ditt hotell eller bosted etter endt nordlys-tur. Er du allergisk mot hunder? Vær vennlig å gi oss beskjed på forhånd.
Tillegg på turene våre denne sesongen: Vi søker etter uidentifiserte flygende objekter (UFO) og luftfenomener (UAP) som ikke kan identifiseres som satellitt, fly, drone, helikopter eller andre kjente objekter. Gjestene kan få nattkikkerter eller nattsynsbriller for å se og filme uidentifiserte objekter mens vi venter på nordlyset.

Det er ikke garantert at denne delen av turen vil finne sted. Det avhenger av turlederens vurdering av himmel-forholdene og interesse fra deltakerne. Det er ingen forpliktelse til å delta i noe annet enn selve nordlysturen. Nordlysjakt er vår prioritet.

Vi er profesjonelle fotografer med mange års erfaring og en stor lidenskap for nordlys og nattehimmel-fotografering. De siste 12 årene har vi hatt en gjennomsnittlig suksessrate på 95% i jakten på nordlyset. Våre kjøretøyer er 4x4 og er sikre fremkomstmidler i arktiske forhold.

Bli med på en spennende tur og opplev magien i nattehimmelen. Nordlysturene starter 1. september, og U.F.O.- og U.A.P.-søket vil bli lagt til senere i september. Vi nærmer oss et toppen av solsyklusen med høy solaktivitet, og forventer en fantastisk nordlyssesong!

Vi håper å se deg snart. Himmelen venter på deg.

Inkludert: Guide, transport, profesjonelt fotoutstyr (inkl. kamera) varmedress, lue, hansker, støvler, hand- og fotvarmere, brodder, refleksvest, hodelykt, varmt måltid (suppe eller pølser), varm drikke, kamerastativ, fotokurs, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 6-10 timer
Antall deltagere: 2-7
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 18:00 fra utenfor Smørtorget kafé, Fredrik Langes gate 9
Adresse: Fredrik Langes gate 9, Tromsø 9008
Phone: +47971 73 074
E-post: