Northern Lights safari with guarantee
Northern Lights safari with guarantee
Northern Lights safari with guarantee
Northern Lights safari with guarantee
Northern Lights safari with guarantee
Northern Lights safari with guarantee

Nordlyssafari med garanti

Rødne Fjord Cruise

Denne turen utføres av Rødne Fjord Cruise. Bli med oss på jakt etter det magiske nordlyset i Polarnattens mørke, om bord på vår romslige, komfortable katamaran MS Rygerdronningen. Et tre timers guidet kveldscruise fra Tromsø som du sent vil glemme!
Bli med oss på jakt etter det magiske nordlyset i Polarnattens mørke. Dette tre timer lange cruiset med vår nye, romslige og komfortable sightseeing-katamaran MS Rygerdronningen, tar deg med på en unik jakt etter det mystiske, fascinerende nordlyset.

Om vinteren går solen i Tromsø ned den 27. november og står ikke opp før 15. januar. Dette skaper perfekte forhold for å se nordlyset danse på himmelen. Du kan oppleve nordlyset gjennom panoramavinduer i vår varme, koselige salong, og deretter gå ut i den skarpe arktiske luften på dekk for å komme enda tettere på dette fantastiske fenomenet.

MS Rygerdronningen er en perfekt båt for Nordlyssafari i det kalde og fjerne nord. Den spesielle konstruksjonen gjør båten stabil selv i grov sjø. Båten har kiosk om bord hvor man kan kjøpe mat, snacks samt varme og kalde drikker.

Vi kan ikke garantere at vi får se nordlyset på turen, men vårt erfarne mannskap vil gjøre alt de kan for at du skal få oppleve det. Om du ikke får oppleve nordlys på turen, gir vi deg muligheten for å være med på neste tilgjengelige Nordlys-safari med oss – helt gratis. Garantien kan kun benyttes en gang.

Inkludert: Guidet rundtur på jakt etter nordlyset, om bord på en av Norges nyeste, største og mest komfortable sightseeingbåter. Norsk og engelsktalende guide. Gratis wifi. Mat og drikke kan kjøpes om bord.
Ta med deg: Varme klær beregnet for å være ute i Polarnatten: varm jakke, lue og hansker/votter. Kamera.

Avgangstid og sted: Onsdag – søndag kl. 20:00. Oppmøte senest kl 19:40 på kaien ved Nerstranda kjøpesenter.
Varighet: 3 timer
Vanskelighetsgrad: Lett/for alle
Antall deltakere: 1-150 gjester. Garantert avgang

Merk: ved bestilling av ledsagerbillett må ledsagerbevis fremvises om bord, dette er i henhold til våre rutiner.
Phone: +4751895270
Email: