Samisk kultur i en lavvo
Nordlys over Skibotn Hotel
Nordlys
Hilser på reindsyr
Same og reinsdyr

Nordlyspark og samiske opplevelser

Samicamp

Velkommen til Skibotn Nordlyspark! Bli med på en kveld du sent vil glemme, her byr vi på samiske aktiviteter, mat og joik mens vi venter på at nordlyset skal dukke opp på himmelen over oss. Ute på plassen tenner vi bål og lavvoen vår vil være oppvarmet.
Skibotn er kjent som det stedet i de arktiske strøk der du har størst sjanse for å se det fantastiske nordlyset. Dette er på grunn av klimatiske forhold som gjør at stedet er et av de med minst nedbør i løpet av et år. Ofte åpner skyene seg opp når du kommer til Skibotn og en skyfri himmel gir deg en bedre sjanse til å se nordlyset.

I Norlysparken har du tilgang til restaurant, bar og toaletter innendørs. Utendørs har vi flere samiske lavvoer. Den største er oppvarmet med plass til 50 personer.
På ditt besøk hos oss får du servert samisk middag, Bidos, samt varm buljong. Vårt samiske team gir deg storytelling om samisk levemåte samt at hver kveld er det joikkonsert fra vår utendørsscene. På plassen er det også flere bålplasser med sittegrupper du kan sitte rundt mens du venter på det magiske lyset.
Vi byr også på flere aktiviteter som hvem blir kveldens mester i lassokasting. Bli med på en veldig fin samisk og arktisk opplevelse i Skibotn. Plassen med flest Nordlysdager i løpet av vinteren.

Møt Nils Peder Gaup thesamiway.no. Han er reindriftssame med sommerbeite på vakre Arnøya i Nord-Troms og vinterbeite i Kautokeino. Hør historier om samisk levemåte og hvordan Nils Peder og hans famile lever. Benytt sjansen til å mate reinsdyrene.

Mulighet også å besøke vår ekslusive samiske shop Sarvvis.

Pakken inneholder:
- Samisk middag Bidos med varm buljong
- Kaffe og kakestykke
- Spennende arktiske aktiviteter
- Buss tur retur Tromsø til Skibotn

Tillegg:
- Mating av reinsdyr

Pakken inneholder: : - Samisk middag Bidos med varm buljong, kaffe og kakestykke, spennende arktiske aktiviteter, buss tur retur Tromsø til Skibotn
Sesong: 1.des - 31.mars
Antall deltakere: 2 - 16
Vanskelighetsgrad: Lett, passer for alle

Transport fra Tromsø:
Avgang utenfor Scandic Ishavshotel kl.17:00. Retur til Tromsø mellom 23:00 til 23:30. Bussen er merket med Skibotn

Etter en time og 30 minutt kjøring i fra Tromsø i vår buss ankommer du Skibotn og vår Nordlyspark som er vakkert plassert ved Skibotn hotel, og med en fantastisk utsikt over Lyngenfjorden.
Adresse: Skibotsveien 421, 9143 Skibotn
E-post: