Nordlyspakke i Fyrløkta med 360 graders utsikt
Nordlyspakke i Fyrløkta med 360 graders utsikt
Nordlyspakke i Fyrløkta med 360 graders utsikt

Nordlyspakke i Fyrløkta med 360 graders utsikt

Hamn i Senja

Nordlyspakke med varm drikke og panoramautsikt i Fyrløkta
Fyrløkta står ytterst på svabergene med perfekt utsikt til fjord, fjell og nordlys.

Du kan bestille en pakke som gir deg tilgang til den ferdig oppvarmet Fyrløkta, varm drikke tilgjengelig innendørs, samt reinskinn for å sitte ute.

Et perfekt sted å slappe av og nyte det arktiske lyset og landskapet. Hvis været er røft, er det også en fascinerende opplevelse å være her å kjenne de nordnorske naturkreftene på kroppen.

For alle som ønsker å oppleve nordlys, så er det en del forutsetninger som må slå til for at man skal kunne se det. Det må ha vært stor sol-stormaktivitet på solas overflate, noe som sender solvinder med elektroner og ioner ned mot jorda. Styrken på disse vil variere, og kunne gi alt fra flammende nordlys i rosa, grønt og hvitt, til rolig, dansende hvitt nordlys over himmelen. Senja og Hamn ligger midt under det man kaller «nordlysbeltet», som strekker seg rundt den nordlige halvkule nord for polarsirkelen. For at vi skal kunne se det berømte nordlyset, må himmelen være helt eller delvis klar. Det kan nesten bli enda mer spektakulært med spennende skyformasjoner. I tillegg til dette må man være tålmodig – det er ingen som vet når nordlyset kan dukke opp, men ofte ser vi at det viser seg mellom 22 til 01. Men plutselig dukker det opp klokken syv på kvelden, eller klokka to på natta - og da er det bare å springe ut!

Fyrløkta er derfor et perfekt sted å vente på dette magiske lyset.
Adresse: Hamnveien 1145, 9385 Skaland
E-post: