Aurora Camp
Camp
Northern Lights
Northern Lights
Northern Lights
Aurora Camp
Aurora Camp
Northern Lights
Aurora Camp
Northern Lights

Nordlysjakt til Aurora Camps

Destination Tromsø

Denne turen utføres av Destination Tromsø. Maksimer dine sjanser for å se nordlyset med denne spennende turen som kombinere nordlysjakt med Aurora Camp besøk. Med over 10 års erfaring I nordlysturisme, er fokuset vårt på komfort og kvalitet slik at gjestene kan få en opplevelse som de sent vil glemme!
På denne turen blir du plukket opp av en stor buss (med Wi-Fi og toalett ombord) som henter deg i Tromsø sentrum, hvor vi starter vår nordlysjakt. Hvor vi drar bestemmes av værmeldingen og den siste nordlysobservajsonen. Bussen vil stoppe når guidene finner den perfekte plassen som egner seg best for å ta bilder med naturskjønn bakgrunn. Guidene vår er profesjonelle fotografer og kan assistere deg hvis du vil ta egne bilder.

Etter ca. 2 timer ankommer vi en av våre eksklusive Aurora Camps. Våre camper har to komfortable lavvoer. Når vi ankommer campen deles dere inn i to grupper (maks 20 personer per gruppe) og får deres egen lavvo og engelsktalende guide. På campen får dere servert varm drikke og gryterett med fiskekaker eller pølser stekt på åpen flamme. Varme vinterklær og tripoder vil være tilgjengelig for dem som trenger det. Hvilken camp vi drar til venter vi så lenge som mulig med å bestemme oss for, slik at vi kan se hvor nordlyset danser når avgjørelsen tas. Etter nordlysjakten blir du fraktet tilbake til Tromsø hvor du kan reflektere over din magiske kveld.

Vi kan dessverre ikke garantere nordlysobservasjon, siden nordlyset er et naturlig fenomen. Uansett lover vi at vi skal bruke all vår erfaring til å maksimere sjansen for å oppleve nordlyset.

Obs! Det er ingen tilbakebetaling hvis nordlyset ikke viser seg, men du får muligheten til å bestille en ny tur til halv pris.

Ta med: Vi anbefaler våre gjester å kle seg godt med varmt ullundertøy og dunjakke. Vi anbefaler deg også å bruke lue, votter, skjerf og varme sokker.

Inkludert:
Aurora sightseeing med buss (wi-fi og toalett om bord)
1 engelsktalende guide per 20 gjester
Fotostativ
Vinterdress (11 år til XXL)
Varm drikke og villmarksmåltid
Digitale Aurora-portrettfotografier
50% rabatt på neste tur hvis vi ikke ser Aurora på turen din (ingen refusjon)

Avgangstid: kl. 18:00
Siste møtetid og sted: 15 minutter før avgang, utenfor Magic Ice Bar, Kaigata 4 (kl. 17:45)
Varighet: opptil 8 timer
Vanskelighetsgrad: veldig lett
Antall deltakere: 2 – 40

When can I book it?

01 nov 2022
Nordlysjakt til Aurora Camps 01 November 2022
02 nov 2022
Nordlysjakt til Aurora Camps 02 November 2022
03 nov 2022
Nordlysjakt til Aurora Camps 03 November 2022

Show 96 more occasions (of 151)