Northern lights above sea and mountains
Northern lights above mountains and sea
Northern Lights above the island of Håja
person tributing the Northern Lights
Northern lights above a playground
Northern Lights above snowy mountains
Northern lights above sea and fjord
Person gazing at the Northern lights
Northern lights above dark mountains
A group of people below the Northern Lights

Nordlysjakt i en liten eksklusiv gruppe

Laukvik Senja

Denne turen utføres av Laukvik Senja. Bli med en erfaren lokal guide på nordlysjakt i en eksklusiv liten gruppe med bare ett mål: å oppleve det vakre nordlyset.
Vi er stolte av å tilby personlig service og bruke lokal kunnskap i vårt søk etter steder med størst sjanse for å oppdage nordlyset. Vår betydelige erfaring med lokale værforhold forbedrer sjansene dine for å oppleve dette naturfenomenet.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å finne auroraen i naturskjønne omgivelser, enten ved kysten eller i innlandet, avhengig av værforholdene. Guiden vil ta nordlysbilder som gjestene vil få tilgang til bildene inkludert aurora-portretter (om forholdene tillater det).

Det er maksimalt 14 gjester på våre eksklusive nordlysjakter. Vi tilbyr varme vinterklær og vil tenne bål i villmarken, hvis været tillater det. Vi serverer også varm ekspedisjonsmat og varm drikke. Guiden vil dele interessante historier om den lokale naturen og kulturen og vil gjerne svare på spørsmål.

Henting er utenfor Aurora Fokus kino i Tromsø sentrum, og vi slipper av våre gjester på hotellene deres når vi kommer tilbake til Tromsø.

Inkludert: engelsktalende guide, transport, varm vinterdrakt, ullvotter, ekspedisjonsmat, varm drikke, aurora-portrett og retur til hotell
Ta med deg: varmt fottøy
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 2-14
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 18:00 utenfor Aurora Fokus Kino
Denne turen utføres av Laukvik Senja


Phone: +4797199323
Email: