glasshytta med nordlys over
Mann som går på truger
nordlys over fjellandsskapet ved fjorden
to personer som nyter nordlyset over fjorden
nordlys-korona
glasshytta med nordlys over
nordlys på himmelen

Nordlyshytta med aktiviteter og B&B

Roy Sætre Arctic Trip

Denne turen utføres av Roy Sætre Arctic Trip. Unik og romantisk naturopplevelse for to personer. La stressnivået senke med å sove midt i naturen i gjennomsiktig hytte. Turen arrangeres av en lokal familie, 70 kilometer fra Tromsø.
Dette er en privat tur for to personer med guidede dagaktiviteter og overnatting i en liten glasshytte. Det er en unik opplevelse å ligge i en varm senga å se på nordlyset, det flotte naturfenomen. Du får også prøve en tradisjonell finsk badstue. Du blir guidet av en lokal familie som liker friluftsliv.

Turene våre blir arrangert i Nordkjosbotn, en times kjøring fra Tromsø. Det er mulig å ta en rutebuss fra Tromsø til Nordkjosbotn, avgang hver dag kl. 10:30 fra Tromsø Prostneset. Vi kan også arrangere privattransport hvis det trengs.
Vi møter dere i Nordkjosbotn kl. 11:30. Der begynner vi med trugetur. Å gå på truger er veldig lett å lære, og passer til alle som liker å gå i naturen. Vi tilpasser turen til deres ønsker. Vi kan ha en tur til fjellet hvor vi får en fin utsikt over dalen, eller vi kan ta en avslappet tur nede i elvedalen. Det er også mulig å bytte eller kombinere trugetur med isfiske, ski eller gåtur på fjellet (hvis det ikke er snø). Fortell gjerne deres ønsker så planlegger vi en flott tur for dere.

Etter trugeturen kommer vi til campen vår hvor dere får prøve en tradisjonell vedfyrt finsk badstue med spafunksjon. Etterpå blir det servert en treretters middag. Vi serverer hjemmelaget mat og vi bruker mest mulig lokale ingredienser. Gi beskjed hvis du har noen form for allergi eller hvis du vil ha vegetarmat.

Etter maten gjør vi klart fotoutstyret til nordlysfotografering. Vi har gode muligheter for å se nordlyset fra campen hvis det bare er klarvær. Roy har over ti års erfaring med nordlysturer, og han deler gjerne sin kunnskap om nordlyset, fotografering og videofilming. I tillegg til vanlige bilder, har vi også mulighet til å ta 360-bilder og 4k-filmer av nordlyset, hvis det er fine forhold. Alle bilder og videoer er inkludert i prisen, også i RAW-format.
Hvis det er overskyet hos oss, kan dere leie meg inn for å kjøre til en annen plass for å finne nordlyset for 1000 NOK/time. Vanligvis er det mulig å finne klar himmel innen to timers kjøring.

Å sove i en gjennomsiktig hytte er en opplevelse man kommer til å huske lenge. Hytta er veldig liten, og det er kun plass til en dobbeltseng. Der er du virkelig omgitt av natur. Hvis det er klar himmel ser man den fine stjernehimmelen, og er man heldig så blir det også nordlys om natten. Det er en unik opplevelse å ligge i en varm seng å se på nordlyset, et fantastisk naturfenomen.

Vi serverer frokost på morgen før vi kjører dere tilbake til bussen. Bussen til Tromsø går kl. 8:25 og er tilbake på Tromsø Prostneset kl. 9:25.

Inkludert:
Privat tur
Overnatting i en liten og oppvarmet glasshytte
Trugetur eller en annen guidet tur på dagen
Badstue
Lunsj, middag, frokost, varme drikker og snacks
Lokale guider
Gode muligheter for å se nordlyset
Fotograferings-instruksjon
Bilder og filmer fra turen, JPG og RAW filer
Varme klær (kjeledress, vintersko, luer, votter)
Alt av utstyr til aktivitetene
Dundyner
Fotostativ
Obs: Det er mulig å leie meg inn for å kjøre på nordlysjakt hvis det ikke er finvær i området, dette er ikke inkludert i prisen og koster 1000 NOK/time.

Ta med deg: Varme klær. Ullsokker er anbefalt. Husk å ta med pass (de det gjelder) i tilfelle vi må krysse grensen til Finland.
Antall deltagere: 1-2
Vanskelighetsgrad: Etter kunden ønske
Avgangstid og sted: Ta buss nummer 100 (mot Narvik) fra Tromsø Havn Prostneset, avgang kl. 10:30 hver dag. Vi møter dere på Nordkjosbotn busstasjon kl. 11:30. Oppdatert informasjon om avgangstider er tilgjengelig på infoskjermer på busstasjonene. Billetten koster ca. 100kr og er ikke inkludert i prisen. Den kan kjøpes enten i bussen eller på forhånd i appen "Troms Billett".
Varighet: 21 timer
Adresse: Skogveien 177, 9040 Nordkjosbotn
Phone: +47 47663447
E-post: