Northern lights cabin - A full day adventure
Man snowshoeing
Northern lights cabin - A full day adventure
Northern lights cabin - A full day adventure
Northern lights cabin - A full day adventure
Northern lights cabin - A full day adventure
Northern lights cabin - A full day adventure

Nordlyshytta med aktiviteter

Roy Sætre Arctic Trip

Denne turen utføres av Roy Sætre Arctic Trip. Unik og romantisk naturopplevelse for to personer. La stressnivået senke med å sove midt i naturen i gjennomsiktig hytte. Turen arrangeres av en lokal familie, 70 kilometer fra Tromsø.
Dette er en privat tur for to personer med guidede dagsaktiviteter og overnatting i en liten glasshytta. Du får også prøve en tradisjonell finsk badstue. Du blir guided av en lokal familie som liker friluftsliv.

Turene våres blir arrangert i Nordkjosbotn, en times kjøring fra Tromsø. Det er mulig å ta en rutebuss fra Tromsø til Nordkjosbotn, avgang hver dag kl. 10:30 fra Tromsø Prostneset. Vi kan også arrangere privattransport hvis det trengs.
Vi møter dere i Nordkjosbotn kl. 11:30. Der begynner vi med trugetur. Å gå på truger er veldig lett å lære, og passer til alle som liker å gå i naturen. Vi tilpasser turen til deres ønsker. Vi kan ha en tur til fjellet hvor vi får en fin utsikt over dalen, eller vi kan ta en avslappet tur nede i elvedalen. Det er også mulig å bytte eller kombinere trugetur med isfiske, ski eller gåtur på fjellet (hvis ikke snø). Fortell gjerne deres ønsker så planlegger vi tur for dere.

Etter trugeturen kommer vi til campen våres hvor dere får prøve en tradisjonell vedfyrt finsk badstue med spafunksjon. Etterpå blir det servert treretters middag. Vi serverer hjemmelaget mat og vi bruker mest mulig lokale ingredienser. Gi beskjed hvis du har noen form for allergi eller hvis du vil ha vegetarmat.

Etter maten skal vi ordne fotoutstyret klar til nordlysfotografering. Vi har gode muligheter for å se nordlyset fra campen hvis det bare er klarvær. Roy har over ti års erfaring med nordlysturer så han deler gjerne sin kunnskap om nordlyset, fotografering og videofilming. I tillegg til vanlige bilder, har vi også mulighet til å ta 360 bilder og 4k filmer av nordlyset, hvis det er fine forhold. Alle bilder og videoer er inkludert i prisen, også i RAW-format.
Hvis det er overskyet hos oss, dere kan leie meg inn for å kjøre til en annen plass for å finne nordlyset for 1000 NOK/time. Som vanlig er det mulig å finne klar himmel innen to timers kjøring.

Å sove i en gjennomsiktig hytta er en opplevelse man kommer til å huske lenge. Hytta er veldig liten, hvor det er kun plass til en dobbelseng. Der er du virkelig omkringet med natur. Hvis det er klar himmel ser man den fine stjernehimmelen, og er man heldig så blir det også nordlys på natten. En unik opplevelse å ligge i varme senga å se på nordlyset, det flotte naturfenomenon.

Vi serverer frokost på morgen før vi kjører dere tilbake til bussen. Bussen til Tromsø går kl. 8:25 og er tilbake i Tromsø Prostneset kl. 9:25.

Inkludert:
Privat tur
Overnatting i gjennomsiktig liten oppvarmet hytta
Trugetur eller en annen guided tur på dagen
Badstue
Lunsj, middag, frokost, varme drikker og snacks
Lokale guider
Gode muligheter for å se nordlyset
Fotograferings instruksjon
Bilder og filmer fra turen, JPG og RAW filer
Varme klær (kjeledress, vintersko, luer, votter)
Alt av utstyr til aktivitetene
Dunduner
Stativer
Obs: Å kjøre etter finvær og nordlyset er ikke inkludert i prisen, men dere kan leie meg inn for å kjøre for 1000 NOK/time.

Ta med deg: Varme klær. Ullsokker er anbefalt. Husk å ta med pass (de det gjelder) i tilfelle vi må krysse grensen til Finland.
Antall deltagere: 1-2
Vanskelighetsgrad: Etter kunden ønske
Avgangstid og sted: Ta buss nummer 100 (til Narvik) fra Prostneset Tromsø, avgang kl 10:30 hver dag. Vi skal møte dere i Nordkjosbotn busstasjon kl. 11:30. Updatert informasjon om avgang er tilgjengelig på infoskjermer. Billetten koster ca 100kr og er ikke inkludert i prisen. Den kan kjøpes enten i bussen eller på forhånd i appen Troms Mobillett.
Varighet: 21 timer
Address: Skogveien 177, 9040 Nordkjosbotn
Phone: 4747663447
Email: